Mati2810 napisał(a): Czasem są też korki na głównej granicy, dlatego polecam przekroczyć granicę w Ormożu.
markx napisał(a):Wybieram się do Chorwacji przez Słowenia z pominięciem płatnej autostrady. Interesuje mnie jednak, czy da się w jakiś sposób dojechać do Maribora drogami nie płatnymi, bo tam bym chciał zrobić nocleg?
markx napisał(a):Studiuje ta mapę juz trochę czasu i widzę gdzie są płatne autostrady ALE z tego co czytam, to płatne są jeszcze drogi ekspresowe, a tych już tak łatwo nie ma zaznaczonych. No chyba ze ja ślepy jestem
markx napisał(a):Wybieram się do Chorwacji przez Słowenia z pominięciem płatnej autostrady. Interesuje mnie jednak, czy da się w jakiś sposób dojechać do Maribora drogami nie płatnymi, bo tam bym chciał zrobić nocleg?
banankochan napisał(a):markx napisał(a):Wybieram się do Chorwacji przez Słowenia z pominięciem płatnej autostrady. Interesuje mnie jednak, czy da się w jakiś sposób dojechać do Maribora drogami nie płatnymi, bo tam bym chciał zrobić nocleg?
Zjedź z autostrady w austri na spielfeld i potem na rondzie w lewo i granica,potem kieunek maribor, najlepiej nastaw navi aby omijala drogi płatne i masz z głowy, ja zawsze jadę na maribor jadąc do cro i jest git
słoma79 napisał(a):... i wspomagasz się Google Maps...te kilka MB internetu nic nie znaczą przy całkowitym koszcie wakacji.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi