m@rek napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Ten wątek został do dyskusji, konkrety jako ogłoszenie zostały wydzielone (zmieściły się na jednej stronie), nie trzeba się przebijać przez strony z biciem piany.
hvala, tylko ile razy jeszcze będziesz to musiał napisać
CroAna napisał(a):m@rek napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Ten wątek został do dyskusji, konkrety jako ogłoszenie zostały wydzielone (zmieściły się na jednej stronie), nie trzeba się przebijać przez strony z biciem piany.
hvala, tylko ile razy jeszcze będziesz to musiał napisać
wystarczy by zbzikować, jeśli ktoś nowy próbuje tu coś znaleźć,a nie widzi wydzielenia. ...
pozdrawiam, zniecierpliwionych też
greg1595 napisał(a):Pytałem w P.W Pana Janusza, odpowiedział, że nie wie. Więc potwierdziłem informację i opublikowałem.
greg1595 napisał(a):... Znam przypadki, że gość przejechał Austrię na winiecie 10 dniowej niewaznej po 2 tygodniach pobytu w CRO i nie znaczy to, że można....
rafii napisał(a):anka581 napisał(a):rafii My pierwszy raz w tym roku do Cro,też rozważamy Boboszów a wyjazd w okolic Poznania. czyli mam rozumieć ,że polecasz tą trasę?
Jak dalej jedziesz ?
Trasa "standardowa" czyli Ołomuniec/Brno/Wiedeń/objazd autostrady w Słowenii
Trasa jak dla mnie jest optymalna. Ja zawsze jadę w tygodniu i cyrkluję, aby Czechy i Austrię robić późnym wieczorem/nocą. Pod koniec Austrii krótka drzemka w aucie.
W tym roku jest trochę remontów opisanych w innych wątkach, ale myślę, że nie będzie źle
agawa171 napisał(a):
Witam, a czy mogłabym prosić o doprecyzowanie, jak objeżdżasz autostradę w Słowenii? Dzięki
agawa171 napisał(a):rafii napisał(a):anka581 napisał(a):rafii My pierwszy raz w tym roku do Cro,też rozważamy Boboszów a wyjazd w okolic Poznania. czyli mam rozumieć ,że polecasz tą trasę?
Jak dalej jedziesz ?
Trasa "standardowa" czyli Ołomuniec/Brno/Wiedeń/objazd autostrady w Słowenii
Trasa jak dla mnie jest optymalna. Ja zawsze jadę w tygodniu i cyrkluję, aby Czechy i Austrię robić późnym wieczorem/nocą. Pod koniec Austrii krótka drzemka w aucie.
W tym roku jest trochę remontów opisanych w innych wątkach, ale myślę, że nie będzie źle
Witam, a czy mogłabym prosić o doprecyzowanie, jak objeżdżasz autostradę w Słowenii? Dzięki
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi