Koenig napisał(a):Na ostatnim zdjęciu prowadzi płatnym odcinkiem z Ptuja przed Podlehnik
a jak ma dokładnie przebiegać trasa?
bo można ustawić punkt po punkcie przebieg i udostępnić link do nawigacji na forum - jeśli ktoś używa Sygic
Koenig napisał(a):Na ostatnim zdjęciu prowadzi płatnym odcinkiem z Ptuja przed Podlehnik
raven66 napisał(a):Koenig napisał(a):Na ostatnim zdjęciu prowadzi płatnym odcinkiem z Ptuja przed Podlehnik
Można dodać dowolne punkty pośrednie dla trasy i zapisać ją jako ulubioną, żeby nie ustawiać za każdym razem.
Dodatkowo, ja zawsze robię też tak, że przed samą granicą słoweńską kasuję nawigację i wyznaczam tylko najbliższy odcinek do granicy chorwackiej, z pominięciem dróg płatnych.
raven66 napisał(a):Jednak przepraszam za wprowadzenie w błąd - nie da się ustawić punktów pośrednich.
Musiałem pomylić z inną nawigacją, której używałem.
toomas napisał(a):Foxtrot napisał(a):W niedzielę wróciłem z CRO, dlatego podzielę się uwagami z przejazdu przez Słowenię. [...]
A reszta drogi? Jechałeś przez CZ i A? Jak tak to napisz jak tam ruch w sobotę?
bonovox75 napisał(a):
I powiem tak, jeśli ktoś decyduje się na objazd autostrady w Słowenii, to według mojego doświadczenia (na przejazd wieczorowy/nocny) powinien wybrać jeszcze inną opcję, czyli Spielfeld-Maribor-Ptuj-Cvetlin (S-M-P-Cv). Szerokie drogi, dobrej jakości.
rocker napisał(a): Mam pytanie co do zwierzyny w tych okolicach, bo będę przed świtem a wiadomo że wtedy żer największy.
rocker napisał(a):bonovox75 napisał(a):
I powiem tak, jeśli ktoś decyduje się na objazd autostrady w Słowenii, to według mojego doświadczenia (na przejazd wieczorowy/nocny) powinien wybrać jeszcze inną opcję, czyli Spielfeld-Maribor-Ptuj-Cvetlin (S-M-P-Cv). Szerokie drogi, dobrej jakości.
we wrześniu będę leciał Twoją trasą. Będę leciał na noc, tak by w Spiefeld być między 3 a 4 ad ranem. Mam pytanie co do zwierzyny w tych okolicach, bo będę przed świtem a wiadomo że wtedy żer największy.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi