Bartolo napisał(a):Odświeżę wątek, ktoś może jechał ostatnio D1 Karlovac-Split ? Będę prawdopodobnie jechał tą trasą w niedzielę 30.07 w godzinach rannych-przedpołudniowych. Może ma ktoś doświadczenie z tej trasy w podobnym terminie?
dids76 napisał(a):Bartolo napisał(a):Odświeżę wątek, ktoś może jechał ostatnio D1 Karlovac-Split ? Będę prawdopodobnie jechał tą trasą w niedzielę 30.07 w godzinach rannych-przedpołudniowych. Może ma ktoś doświadczenie z tej trasy w podobnym terminie?
Jechałem 23.06 z Karlovaca do Splitu i 09.07 powrót. Jechałem trochę późniejszą porą tam ok 14 byłem w Karlovacu, powrót ok 12 wyjechałem ze Splitu.
Bartolo napisał(a):dids76 napisał(a):Bartolo napisał(a):Odświeżę wątek, ktoś może jechał ostatnio D1 Karlovac-Split ? Będę prawdopodobnie jechał tą trasą w niedzielę 30.07 w godzinach rannych-przedpołudniowych. Może ma ktoś doświadczenie z tej trasy w podobnym terminie?
Jechałem 23.06 z Karlovaca do Splitu i 09.07 powrót. Jechałem trochę późniejszą porą tam ok 14 byłem w Karlovacu, powrót ok 12 wyjechałem ze Splitu.
Jaki Ci wyszedł czas przejazdu?
Bartolo napisał(a):Odświeżę wątek, ktoś może jechał ostatnio D1 Karlovac-Split ? Będę prawdopodobnie jechał tą trasą w niedzielę 30.07 w godzinach rannych-przedpołudniowych. Może ma ktoś doświadczenie z tej trasy w podobnym terminie?
romuald22 napisał(a):Bartolo napisał(a):Odświeżę wątek, ktoś może jechał ostatnio D1 Karlovac-Split ? Będę prawdopodobnie jechał tą trasą w niedzielę 30.07 w godzinach rannych-przedpołudniowych. Może ma ktoś doświadczenie z tej trasy w podobnym terminie?
Tak. Mam pewne doświadczenie, ponieważ jechałem tą trasą kilkakrotnie.
Nie wiadomo tylko o co pytasz?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi