zag napisał(a):Masz rację bojkotujcie Chorwację, oni na sama myśl o tym już mają załamanie psychiczne.
Godne zastanowienia jest to, którędy będą jeździli nasi dzielni rodacy jak w Polsce wprowadza opłaty na wszystkie autostrady s-ki.
Dobre
stachan napisał(a):Martinez77 napisał(a):Więc płacz i pła, ale nie odmawiaj innym prawa do informacji. A jeśli jesteś najmądrzejszy i wiesz wszystko najlepiej to nie wchodź na forum bo i po co? Masz jakieś kompleksy?
Tak mało ludzi wykazuje zdolność czytania tekstu ze zrozumieniem...
Nigdzie nie napisałem tego, co próbujesz mi imputować. Agresja w Twojej wypowiedzi wskazuje albo na Twój brak argumentów w tej dyskusji, albo na kompletny brak ogłady. Nie bardzo też widzę odreagowanie jakichkolwiek kompleksów a już z pewnością nie u mnie
Powtórzę Tobie raz jeszcze o tym, co jest clou mojej wypowiedzi:stachan napisał(a):Po co komentować nowe stawki przejazdu pisząc o złodziejach? Skąd taka wiedza i jakie to ma znaczenie dla sprawy? Jeden zaakceptuje ceny i zapłaci, drugi nie zapłaci - po cóż więc kręcenie "afery"?
zag napisał(a):Masz rację bojkotujcie Chorwację, oni na sama myśl o tym już mają załamanie psychiczne.
Godne zastanowienia jest to, którędy będą jeździli nasi dzielni rodacy jak w Polsce wprowadza opłaty na wszystkie autostrady s-ki.
zag napisał(a):Bojkotujcie i autostrady, zapewniam ciebie oni nawet tego nie zauważą, a jak już zauważą i wprowadza opłaty na wszystkie drogi to pozostanie już tylko bojkot Chorwacji.
Wy się lepiej zastanówcie czy w ogóle gdzieś pojedziecie, jak w Polsce podniosą opłatę paliwową o 25 gr/l.
Martinez77 napisał(a):Wszystkie argumenty wyłuszczyłem wcześniej więc nie wiem kto tu wykazuje brak zdolności czytania ze zrozumieniem.....
Martinez77 napisał(a):Więc płacz i pła, ale nie odmawiaj innym prawa do informacji. A jeśli jesteś najmądrzejszy i wiesz wszystko najlepiej to nie wchodź na forum bo i po co? Masz jakieś kompleksy?
stachan napisał(a):Martinez77 napisał(a):Wszystkie argumenty wyłuszczyłem wcześniej więc nie wiem kto tu wykazuje brak zdolności czytania ze zrozumieniem.....
Przecież ja w swoim poście, który cytujesz odnoszę się jedynie do Twojego postu o treści:Martinez77 napisał(a):Więc płacz i pła, ale nie odmawiaj innym prawa do informacji. A jeśli jesteś najmądrzejszy i wiesz wszystko najlepiej to nie wchodź na forum bo i po co? Masz jakieś kompleksy?
Chyba nietrudno to zauważyć czytając ze zrozumieniem, prawda?
Pozwolę sobie w tym miejscu przyznać Tobie rację - jeżeli dzięki temu poczujesz się lżejszy i szlachetniejszy, to niech będzie, że to ja się mylę... Wszak adversus stímulum calcitrare
zag napisał(a):Wy się lepiej zastanówcie czy w ogóle gdzieś pojedziecie, jak w Polsce podniosą opłatę paliwową o 25 gr/l.
zag napisał(a):"5zł w obie strony - LPG" tym nie dobiłeś, zapomniałem o następnym żywotnym problemie jazdy do Chorwacji LPG.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi