Witam. Co prawda dopiero styczeń, ale ja po ostatnich wakacjach, które spędziłem w Chorwacji (Sreser), jakoś nie mogę zapomnieć tego pięknego kraju i już mnie tam znów ciągnie. W wakacje byliśmy w 3 osoby autem i nie powiem ale jest to dość duże wyzwanie, tym bardziej że blisko nie miałem. Ze Słupska do Sreseru coś koło 2k km w jedną stronę. Do tego zwiedzanie więc łącznie jakieś 5k km zrobiłem z tego co pamiętam.
W tym roku chcemy się wybrać tylko z żoną i tu się pojawiam problem. Sam przejazd mimo że auto na gaz wyniesie dużo. A do tego jeszcze doliczyć kwatery i jedzenie, no i zwiedzanie, to już nie lada wydatek dla dwójki. Tak czy inaczej poszperałem w necie i znalazłem dość ciekawą ofertę biura Rainbow Tours: http://www.rainbowtours.pl/triphotel.as ... 5&ts=1#dsc
Ciekawa jest o tyle że oprócz zwiedzania jest także 2-3 dni na odpoczynek. No i wydaje mi się że cena jest dość atrakcyjna(chyba że mi się faktycznie tylko wydaje). Czy ktoś miał okazję zwiedzać w ten sposób Cro? Jakieś opinie o Rainbow? Zaznaczam że te co na forum tym i innych przeczytałem, ale może ktoś się jeszcze nie wypowiadał dlatego pytam. No i zasadnicze pytanie czy faktycznie ryzykować w ogóle tego typu wypoczynek? Ja sam zawsze wolałem jeździć sam i sam organizować sobie całość. Nic mnie nie ogranicza i w ogóle. Ale z drugiej strony zawsze mi jakoś przy zwiedzaniu brakowało przewodnika i nie zawsze samemu można wszystko zobaczyć. No i finanse. W 2 osoby to z północy naprawdę wyzwanie.