Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Objazd A 4.

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Czy będę płacił za A 4

Pojadę A 4
28
49%
Mam w d...; jadę
12
21%
Mam w d...; nie jadę
17
30%

Liczba głosów : 57

FUX
Weteran
Objazd A 4.

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 20.04.2012 15:51

Czerwiec za pasem, a co za tym idzie rozpoczęcie obowiązku fiskalnego na A 4 między Wrocławiem a Gliwicami.
W związku z tym mam pytanie: jakimi drogami można ten odcinek objechać.
Oczekuję rzeczowych i konstruktywnych wypowiedzi.
Dziękuję.
Ostatnio edytowano 20.04.2012 17:04 przez FUX, łącznie edytowano 1 raz
Haweł
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Haweł » 20.04.2012 16:19

Kolejny wątek dla centusiów, którzy będą darli szaty o parę zeta, a na miejscu przepier.... 10kpln...

Twoje slowa w innym watku...o cenach paliw...
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 20.04.2012 16:27

:lol:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 20.04.2012 16:35

Jak mam zagłosować , bo nie wiem?

Do doopy ta ankieta ....... :lol:

Brak opcji "mam doopie A4" ! :wink:
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 20.04.2012 16:47

Nie ma jeszcze cen, więc dyskusja taka troche bez podstaw.

Ale jak będą ceny zapowiadane to... ja na całe szczeście nie muszę jeżdzić do Wrocławia. :D

A jak pojadę na wycieczkę to... nie muszę się spieszyć.

A jak służbowo to... Pan zapłaci i Pani zapłaci. Przecież firma nie będzie dopłacać. :D

Jak podadzą ceny to wówczas będę głosował i szukał ewentualnych objazdów.

Ale jak ktoś ma propozycję to wpisywać, wpisywać...

Może się okazać, że wycieczka do Niemiec to bardziej przez Czechy będzie się kalkulować.

Kolejny wątek dla centusiów, którzy będą darli szaty o parę zeta, a na miejscu przepier.... 10kpln...

Tak jestem centusiem i jestem z tego dumny. Jak przewalę w Cro dziesięć tysięcy to wiem za co. A 100 zł do Wrocławia to nie wiem za co. Zwłaszcza, że część z tego idzie na wspomożenie włoskich panów w czerni.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.04.2012 17:51

Mam w d...; nie jadę i nie chodzi o czas i pieniądze.
bo mi nie podrodze 8) sprawdzona trasa Wrocław-Boboszów spokuj na drodze,cisza ładne widoki :wink:
Ostatnio edytowano 20.04.2012 17:53 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 3 razy
kataryniarz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kataryniarz » 20.04.2012 17:51

Nie ma sensownego objazdu - czas jest cenniejszy :roll:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 20.04.2012 17:54

O dzięki Fux za dodanie opcji i możliwość oddania głosu. :lol:
To se klikłem....."mam doopie nie jadę".

Uzasadnienie......
Tamtędy nigdzie mi nie po drodze. :sm:
alutka9
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) alutka9 » 20.04.2012 19:38

jak skoncza A1 do Czech to pojade napewno :D
ceny juz byly podane 0,10 pln za km.
z objazdem szalenstwa nie ma Brzeg,Opole,Strzelce Opolskie,Gliwice.dla odwaznych podpowiadam w dzien przejazd przez Opole tragedia,nie wazne czy obwodnica czy przez miasto,a bedzie jeszcze gorzej,bo na obwodnicy mamy i beda jeszcze dlugo remonty :evil:
moscatel
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) moscatel » 20.04.2012 20:17

Oczywiście, że pojadę A4. Co najmniej cztery razy w roku jeżdżę na trasie Wrocław - Gliwice ciesząc się, że choć jedna z moich stałych krajowych tras jest cywilizowana. Za żadne skarby, a tym bardziej za 40 zł nie zrezygnuję z tego komfortu, zwłaszcza, że do AOW mam 5 minut, a krajową 94 musiałabym się pchać przez całe miasto. Szkoda życia, płacę za autostrady w Cro, we Włoszech, to i mogę u nas, aczkolwiek przyznam, wolałabym jednak roczną winietę.
klopot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) klopot » 21.04.2012 15:04

Pojadę autostradą. Być może pewną alternatywą dla jadących przez woj. opolskie jest przejazd DK 45 w kierunku Krapkowic, Raciborza, Chałupek i Ostrawy. Tylko czy to jest rozwiązanie dla jadących z woj. Dolnośląskiego?
marze_na
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) marze_na » 24.04.2012 06:10

klopot napisał(a):Pojadę autostradą. Być może pewną alternatywą dla jadących przez woj. opolskie jest przejazd DK 45 w kierunku Krapkowic, Raciborza, Chałupek i Ostrawy. Tylko czy to jest rozwiązanie dla jadących z woj. Dolnośląskiego?

Ja jeździłam, jeżdżę i będę jeździć przez Boboszów. Zwłaszcza, od czasu otwarcia AOW.
moscatel
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) moscatel » 24.04.2012 06:19

marze_na napisał(a):
klopot napisał(a):Pojadę autostradą. Być może pewną alternatywą dla jadących przez woj. opolskie jest przejazd DK 45 w kierunku Krapkowic, Raciborza, Chałupek i Ostrawy. Tylko czy to jest rozwiązanie dla jadących z woj. Dolnośląskiego?

Ja jeździłam, jeżdżę i będę jeździć przez Boboszów. Zwłaszcza, od czasu otwarcia AOW.

Do Gliwic? 8O
marze_na
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) marze_na » 24.04.2012 08:13

moscatel napisał(a):Do Gliwic? 8O

Do Chorwacji :roll: .
zack
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zack » 24.04.2012 10:07

hej,
Ja tak jezdze i zawsze jade w nocy. Trasa extra, w Czechach wskakuje na A1 (chyba tak sie nazywa:))
Następna strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone