Czerwiec za pasem, a co za tym idzie rozpoczęcie obowiązku fiskalnego na A 4 między Wrocławiem a Gliwicami.
W związku z tym mam pytanie: jakimi drogami można ten odcinek objechać.
Oczekuję rzeczowych i konstruktywnych wypowiedzi.
Dziękuję.
Kolejny wątek dla centusiów, którzy będą darli szaty o parę zeta, a na miejscu przepier.... 10kpln...
klopot napisał(a):Pojadę autostradą. Być może pewną alternatywą dla jadących przez woj. opolskie jest przejazd DK 45 w kierunku Krapkowic, Raciborza, Chałupek i Ostrawy. Tylko czy to jest rozwiązanie dla jadących z woj. Dolnośląskiego?
marze_na napisał(a):klopot napisał(a):Pojadę autostradą. Być może pewną alternatywą dla jadących przez woj. opolskie jest przejazd DK 45 w kierunku Krapkowic, Raciborza, Chałupek i Ostrawy. Tylko czy to jest rozwiązanie dla jadących z woj. Dolnośląskiego?
Ja jeździłam, jeżdżę i będę jeździć przez Boboszów. Zwłaszcza, od czasu otwarcia AOW.
klopot napisał(a):Pojadę autostradą. Być może pewną alternatywą dla jadących przez woj. opolskie jest przejazd DK 45 w kierunku Krapkowic, Raciborza, Chałupek i Ostrawy. Tylko czy to jest rozwiązanie dla jadących z woj. Dolnośląskiego?