marze_na napisał(a):moscatel napisał(a):Do Gliwic?
Do Chorwacji .
A co to ma wspólnego z pierwszym postem w tym wątku?
rysiek27 napisał(a):witam,
planuje wyjazd do cro! co do trasy to mam zamiar jechac przez kudowe? co Wy o tym sadzicie jest to moj pierwszy wyjazd? Patrzac na trase z googlemaps jadac z wroclawia do razanj przez a4 troga jest dluzsza niz przez Kudowe?
sviva napisał(a):a ja jestem gotów poświęcić te kilkanaście złotych i jechać sobie w spokoju A4. Zero wajchowania skrzynią biegów, zero traktorów i zawalidrogów. Spokój i przyjemność a że jedziemy w 8 osób to wydatek żaden... ;D
kozak napisał(a):sviva napisał(a):a ja jestem gotów poświęcić te kilkanaście złotych i jechać sobie w spokoju A4. Zero wajchowania skrzynią biegów, zero traktorów i zawalidrogów. Spokój i przyjemność a że jedziemy w 8 osób to wydatek żaden... ;D
Masz racje ale nie zapomnij, że są TIRy a to bestie, które mają wszystko w d.... bo większy może... Powiem tak ostatnim razem z powodu 2 kolesi w Tirach kilkanaście aut tarabanilo się jadąc bezpiecznie (90km/h) przez ładne kilkanaście kilometrów bo .. koledzy albo się wyprzedzali mając jeden od drugiego kilka koni więcej pod maską - lub celowo blokowali ruch.
sviva napisał(a):kozak napisał(a):sviva napisał(a):a ja jestem gotów poświęcić te kilkanaście złotych i jechać sobie w spokoju A4. Zero wajchowania skrzynią biegów, zero traktorów i zawalidrogów. Spokój i przyjemność a że jedziemy w 8 osób to wydatek żaden... ;D
Masz racje ale nie zapomnij, że są TIRy a to bestie, które mają wszystko w d.... bo większy może... Powiem tak ostatnim razem z powodu 2 kolesi w Tirach kilkanaście aut tarabanilo się jadąc bezpiecznie (90km/h) przez ładne kilkanaście kilometrów bo .. koledzy albo się wyprzedzali mając jeden od drugiego kilka koni więcej pod maską - lub celowo blokowali ruch.
Zgadza się... Wyprzedzanie jednego TIRA przez drugiego możliwe jest tylko w Polsce. Jadą obok siebie przez kilka kilometrów bo jeden jedzie 88 a drugi 90 km/h. W Niemczech jadą jeden za drugim pierwszym pasem a wystarczy, że przekroczą granicę PL i robią co chcą...
cronaturki napisał(a):sviva napisał(a):kozak napisał(a):sviva napisał(a):a ja jestem gotów poświęcić te kilkanaście złotych i jechać sobie w spokoju A4. Zero wajchowania skrzynią biegów, zero traktorów i zawalidrogów. Spokój i przyjemność a że jedziemy w 8 osób to wydatek żaden... ;D
Zgadza się... Wyprzedzanie jednego TIRA przez drugiego możliwe jest tylko w Polsce. Jadą obok siebie przez kilka kilometrów bo jeden jedzie 88 a drugi 90 km/h. W Niemczech jadą jeden za drugim pierwszym pasem a wystarczy, że przekroczą granicę PL i robią co chcą...
czyli reasumując w Niemczech tiry na niemieckich autostradach sie wzajemnie nie wyprzedzają... no cóż czepiąc praktykę tylko z patrzenia na mape Niemiec faktycznie można skleić taki "poważny" tekst (dla mnie osobiście mijający sie z prawdą).