Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Obiady

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jacek 46
Globtroter
Obiady

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek 46 » 19.08.2008 09:46

Pozdrawiam wszystkich cromaniaków-
mam pytanie - wybieramy sie 27.08. do Trogiru( a konkretnie Okrug Gornij ) - i chcielibysmy wykupic obiadokolacje - jeżeli ktoś
z forumowiczów ma fajne namiary( czyli jedzenie dobre
i w przystepnej cenie) to proszę o namiary.
Szukałem na forum ,ale nie znalazłem- może żle to czyniłem.

dzieki za wszelkie informacje
Dalmatinka Kate
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dalmatinka Kate » 19.08.2008 16:38

Jeśli chodzi o Okrug Gornji, to na plaży macie parę restauracji i pizzerię, ja osobiście uważma, ze nie warto wykupować obiadokolacji, ponieważ wówczas będziecie uwiązani z powodu określonej godziny. Polecam każdego wieczoru wybrać sie do jednej z restauracji i zobaczyć gdzie wam odpowiada jedzenie, ceny są zbliżone. Posiłek od osoby w restauracji to jest około 10-15 euro
pozdr Kate
karol_410
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) karol_410 » 20.08.2008 19:25

Jacek 46 napisał(a):Pozdrawiam wszystkich cromaniaków-
mam pytanie - wybieramy sie 27.08. do Trogiru( a konkretnie Okrug Gornij ) - i chcielibysmy wykupic obiadokolacje - jeżeli ktoś
z forumowiczów ma fajne namiary( czyli jedzenie dobre
i w przystepnej cenie) to proszę o namiary.
Szukałem na forum ,ale nie znalazłem- może żle to czyniłem.

dzieki za wszelkie informacje

witaj, wydaje mi sie ze to bezcelowe, przychylam sie do opinii poprzednika, warto poprobować, sprawdzić rożne miejsca i nabrac doswiadczen na kolejny wyjazd urlopowy. Swoją drogą to jest szansa na wspolną degustacje, wyjedzamy z zona i dzieckiem dzien wczesniej, również do Okrug Gornij :) pozdrawiam

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone