Re: Polecane miejsca na postój z dziećmi z placem zabaw,posi
napisał(a) Pit_krk » 13.06.2017 13:57
viltob08 napisał(a):Pit_krk napisał(a):adkli napisał(a):Pit_krk napisał(a):Cześć,
Macie jakieś polecane miejsca na postój z dziećmi. Takie żeby można było z watahą poszaleć na jakimś placu zapaw, chuśtawce czy zjeżdżalni? Ale róznowczesnie żeby było możliwe zjedzenie śniadania czy obiadu.
Interesują mie miejsca w Austri i Chorwacji bo planuje dwa postaje po drodze po około 30-60 minut.
Drugi raz w życiu jadę do Cro. Pierwszy raz jechalismy w 5 osób na Krk, trasa w nocy (start 20-21) - nigdy więcej rano prawie mdlałem ze zmęczenia, no ale dzien przed był też ciężki.
Tym razem ruszam po spaniu do Baska Voda- tzn pobudka koło 1:00, start 01:30-2:00, dzieci żona przetrzyma do bólu żeby nie spały. Liczę że będę koło 9:00 w okolicach Graz na śniadanie. Później koło 14:00 obiad w okolicach Zadaru lub Szybenika?
Szukałem an formu i nie znalazłem podobnego tematu. Przglądnąłem oczywicie watek z postojami i noclegami ale nie ma tam powyzszej informacji.
Z góry dzięki
Pozdrawiam
Zajazd Albatros w Nowa Varos/Perusic niedaleko Gospicia.
Dzięki -- biorę pod uwagę.
Gdyby ktoś szukał to tutaj stronka:
wuwuwu kropka albatros-perusic kropka komTutaj Adres: Varoš 22 Perušić, Lika-Senj County 53202 Chorwacja
Spisałem też dane:
Austria - kompleks sportowo wypoczynkowy , liczę że jest miejsce dla większej córy do wybiegania i mniejszą tez można gdzieś na trawce posadzić.:
wuwuwu kropka copacabana kropka atFriedhofgasse 20, 8020 Graz
Słowenia - jest plac zabaw:
hatetepe gostilnasvarc kropka siRADEHOVA 25, 2230 Lenart v Slov. goricah, Słowenia
Szukam dalej jeszcze czegoś w Cro bliżej Szybenika - ktoś coś sprawdzonego?
Z góry dzięki
Piotr
Koło Szybenika zwykle zatrzymujemy się z dziećmi tutaj:
można stąd przejechać na drugą stronę
po obu stronach kanjpeczki, jakieś atrakcje dla dzieciorków ( po drugiej fajniejsze)
Dzięki Krka Belveduer - jest widok, trawa, furmana == córa oszaleje
stronka: odmoriste-krka kropa com
A1, 22222, Lozovac, Chorwacja
Czekam na dodatkowe propozycje.
Niektórzy z was myślą, że o co gościowi chodzi dlaczego on tak szuka ... ja poprostu znam Swoje dzieci.Dla mojej 2-latki zupa (rosół, pomidorowa, jarzynowa) to podstawa żywieniowa. Mięsa praktycznie nie jada... no chyba, że dobrze zmielony sznycel lub rybka ale musi być filet.
Dlatego prosze o wyrozumialosć i dalsze propozycje - obiecuje, że miejsca, kóre odwiedzę udokumentuje, opis plus foto i film.
PS:linki musiałem usunąć ze względu na range