Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

O tym jak troll chciał mi obrzydzić Chorwację

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ewa.krakuska
Croentuzjasta
Re: jutro opisze podróż powrotną:)

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa.krakuska » 06.08.2010 19:43

Kobieto! nocna jazda z trójką dzeci.....no comments........ icon_cry.gif

Wiesz...ja moge jezdzic tylko noca , moja 4 latka ma chorobę lokomocyjną i dlatego jeżdżę nocą. zresztą lubie nocną jazdę, brak korków, mogę posłuchać muzyki jaką lubię ( w dzień z córka zwykle włączamy ..my jestesmy krasnoludki i itp.).
no od tego roku bede bardziej uwazac na zwierzaki:)

Dlaczego jak pisałaś smsa to nie napisałaś, że jesteś tylko z dziećmi. Wróciłbym żeby pomóc, choć już byłem jak pisałem w Cro, ale to tylko ok. 6godz. jazdy.
Moja droga również trwała dłużej niż jak rozmawialiśmy, ale to przez wielki deszcz, który towarzyszył mi od Pragi do Zagrzebia.
Pozdrawiam[/quote]

Adam, chyba żartujesz?? nie śmialabym prosić cie o pomoc, tym bardziej ze przeciez nie wozisz chłodnicy do opla z sobą:). jak widzisz dałam radę,
10 lat jeżdżę do Chorwacji i nigdy takich przygód w drodze nie mialam. Ale dzięki za chęć pomocy.

Janusz

Czyli ponownie Primosten :?: Kiedy tam byłaś i czy też wtedy tyle przygód było :?:[/quote]

W Primosten jestem co roku, chocby na chwilę, czasem tylko po to by nacieszyć się widokiem półwyspu z magistrali:).
W tym roku po przejsciach w podróży wsiadłam do auta i pojechałam do piekarni w Sibeniku by kupić najpyszniejsze burki na świecie:) ( to taka piekarnia otwarta cała dobę, w której sprzedają wyjątkowo dobre burki ). Delektując się smakiem burka z sirom stwierdziłam ze muszę odwiedzić Primosten, ponieważ moja córka wrzeszczała- ja nie chcę do Primosten, postanowiłam, że przejadę dalej i chociaż nacieszę oczy ( to dlatego taka mina )

sword

Wracaliśmy w tym samym czasie (ta sama burza i te same korki;). Ciekaw jestem czy nie doskwierała Ci zimna woda w Adriatyku w ostatnim tygodniu lipca?. Ja byłem akurat w Vodicach, ale do Srimy chodziłem na plażę.

woda była zimna jak fix ( w zasadzie to tylko w piatek i sobote była ciepła). A gdzie mieszkałes z Vodicach??

hajduczek

woow icon_eek.gif przypomniał mi się film...."Pechowiec" czy jakoś tam icon_lol.gif .....a samochód to chyba do generalnego icon_wink.gif ....na przyszły rok sugeruję zamontować jakieś tarany icon_wink.gif i naprzód

o taranie myślałam:) a samochód..........chyba do sprzedania.

Ewa Góra

:lol: :lol: :lol:

Jacek S

dziekuję za link, poźniej postaram się zrobić:0, moze znajdę bardziej radosne zdjęcie:) zeby mi Andrzej nie wypominał:)

dziekuję wszystkim za pozdrowienia
przepraszam ze nie opisałam dokładnie wszystkich dni ale pisarz ze mnie jak z koziej dupy trąba. zdecydowałam się opisać podróż bo sama nie mogłam uwierzyć w serię niefortunnych zdarzeń, jakie nas spotkały:)
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 06.08.2010 20:07

ewa.krakuska napisał(a):
dziekuję za link, poźniej postaram się zrobić:0, moze znajdę bardziej radosne zdjęcie:) zeby mi Andrzej nie wypominał:)

:)

A co to ma za znaczenie co ja wypominam?
ewa.krakuska
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa.krakuska » 06.08.2010 20:18

AndrzejJ. napisał(a):
ewa.krakuska napisał(a):

:)

A co to ma za znaczenie co ja wypominam?

może masz rację, jakie to ma znaczenie :lol:
rudik_a
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) rudik_a » 06.08.2010 20:27

No uśmiałam się do łez...miałaś Ty dziewczyno przeżycia!!
wielki szacun za odwagę!!

najważniejsze jednak, że naładowałaś swoje akumulatory na kilka miesięcy.. :)

my ruszamy za tydzień, mam nadzieję że żadne sarny ani inne stwory nam nie staną na drodze..
ewa.krakuska
Croentuzjasta
zdjęcia zrobione telefonem

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa.krakuska » 13.08.2010 19:54

wklejam trochę zdjęć zrobionych przez syna telefonem komórkowym

na początek Orawski Podzamok- dzięki sarnie udało nam się zobaczyć to cudo:)
Obrazek
a tu pogoda w Słowacji podczas podróży do Cro ( juz po naprawieniu autka)
Obrazek
oświetlony skradiński most
Obrazek

widok z twierdzy Knin
Obrazek
ewa.krakuska
Croentuzjasta
zdjęcia

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa.krakuska » 13.08.2010 19:58

kolejny widok z Knina
Obrazek
i nastepny
Obrazek
kolejny

Obrazek
Obrazek
miasto Knin
Obrazek
ewa.krakuska
Croentuzjasta
droga na Oklaj

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa.krakuska » 13.08.2010 20:01

widok jezior ( jedno sztuczne) z drogi w kierunku Oklaj
Obrazek

Obrazek
Obrazek
a tu uliczka w miasteczku Pirovac
Obrazek
i pogoda w drodze powrotnej
Obrazek
kkra
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kkra » 14.08.2010 07:55

to miałaś kobieto przygody!
podziwiam, że nie poddałaś się po zderzeniu z sarną!
Poprzednia strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

O tym jak troll chciał mi obrzydzić Chorwację - strona 7
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone