Roxi napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Jak tam pięknie!
Jeszcze równo miesiąc...
Czuję wszechogarniającą mnie zazdrość.
Ja to Wam tego Uninurka zazdroszczę
Roxi napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Jak tam pięknie!
Jeszcze równo miesiąc...
Czuję wszechogarniającą mnie zazdrość.
Roxi napisał(a):Wsiadamy do Uninurka i ruszamy w kierunku plaży z agawami.
m@rek napisał(a):czyli jest po co wracać
za rok w tym samym miejscu o tym samym czasie
m@rek
pawel silesia napisał(a):Mmmm... plaża z agawami! Jest piękna. Również moczyliśmy tam odwłoki - tylko kilkanaście dni przed Wami.
TomKinS napisał(a):Plaża z agawami! To kolejny raz, kiedy czytam o takich cudach widzianych tylko z morza. Chyba trzeba kupić kajak lub ponton. A wtedy wakacje w Cro. przybierają inny wymiar
Olo napisał(a):wspaniała relacja i piekne zdjęcia, ale miejsce na kampingu macie zawodowe ... wspaniałe
i tu pojawia się pytanie - czy na tym kempingu można pojawić się z przyczepą i czy ta wspaniała "Wasza" miejscówka nadaje sie do tego ?
właśnie czy na tym kampie są parcele czy poprostu miejsca nie wydzielone i jak tro działa - widzę że cennik prosty - za osobę tyle i basta plus prąd .. łatwo liczyć
pozdrawiam i czekam na ciag dalszy
beatabm napisał(a):Podoba mi się ta plaża z agawami, dopisuję ją do tegorocznych miejsc, może odwiedzę?
Magda O. napisał(a):Chyba w 2014 roku prawie zarezerwowałam miejscówkę w Bojanic Bad. wciąż mam namiary...
Olo napisał(a):i tu pojawia się pytanie - czy na tym kempingu można pojawić się z przyczepą i czy ta wspaniała "Wasza" miejscówka nadaje sie do tego ?
właśnie czy na tym kampie są parcele czy poprostu miejsca nie wydzielone i jak tro działa - widzę że cennik prosty - za osobę tyle i basta plus prąd .. łatwo liczyć
AniaJ. napisał(a):Byliśmy na Lili dwa razy i przyczep nie widziałam, poza jedną którą mieszkała tam na stałe. Miejscówki bezpośrednio nad klifem to już na pewno nie dla przyczepy. Lili raczej z namiotem.
zuczek24 napisał(a):Piękne zdjęcia!!!
Beata W. napisał(a):A ja czekam na tą kolację