Roxi napisał(a):słoma79 napisał(a):chętnie bym stosował taką jednostkę czasu...możemy w Wetlinie wprowadzić na wieczory
Masz rację, tam trzeba zwiększyć jednostkę czasu
słoma79 napisał(a):Roxi napisał(a):słoma79 napisał(a):chętnie bym stosował taką jednostkę czasu...możemy w Wetlinie wprowadzić na wieczory
Masz rację, tam trzeba zwiększyć jednostkę czasu
te kiero napisał(a):poza nawisem zapytam:
Roxi, kojarzysz coś na temat app. na tym campie, wyszukuję nocleg na majówkę '18 (nic jeszcze nie sprecyzowane) i wyszło mi 85E za cały tydzień na 2 os.;
to zaskakująco mało, app wyglądają normalnie
Roxi napisał(a):Jak widać wszyscy są z mięsnego półmiska zadowoleni.
007man napisał(a):Natomiast jak tu nie być zadowolonym z takiej porcji dziczyzny!!! Mniam...
słoma79 napisał(a):Już to pisałem w którejś relacji...zdjęcia jedzenia po 18 powinny być zabronione aż zaśliniłem telefon
Magda O. napisał(a):Z rana też nie są wskazane siedzę w pracy, jem skromną kanapkę na śniadanie a tu takie rzeczy
Roxi napisał(a):Jeżeli chodzi o rozmaryn, to trochę mielę, a trochę nie.
Katerina napisał(a):"Łyknęłam" 3 odcinki pod rząd czekając aż bora zdecyduje się opuścić Peljeszac..Patrząc na Wasze zdjęcia zaczynam skłaniać się ku myśli,żeby wyjeżdżać do Cro w czerwcu/lipcu, bo to co dzieje się obecnie z pogodą potrafi wykończyć nawet najwierniejszego Cromaniaka
Powrót do Nasze relacje z podróży