ruzica napisał(a):Roxi napisał(a): ileż można żarcie opisywać..o
Można Ja bardzo lubię jak w relacjach jest o jedzeniu, więc jak masz tego jeszcze więcej to ja chętnie popatrzę
Ja się zupełnie zgadzam, a jeszcze taka uczta
Roxi napisał(a):My wiedzieliśmy czego się spodziewać, ale na kolację idą z nami jeszcze 4 osoby- Teresa, Leszek, Brygida i Waldek...
Tutaj już po pierwszych minutach wiedziałam, że Borko skradł im serca swoją otwartością i pysznym jedzeniem.
Belluna napisał(a):Ale smaku narobiłaś Roxi. Tomek od razu jak zajedziesz to zamawiaj biesiadę Co ja piszę, dwie od razu
majeczka napisał(a):Po fotkach widzę jednak, że nie był to apartament, do którego my zaproszeni byliśmy wówczas na degustację ryb i wina.
Rafał78 napisał(a):Musisz przed obiadem
ruzica napisał(a):Można Ja bardzo lubię jak w relacjach jest o jedzeniu, więc jak masz tego jeszcze więcej to ja chętnie popatrzę
Beata W. napisał(a):Ja się zupełnie zgadzam, a jeszcze taka uczta
007man napisał(a):Mam, mam...
007man napisał(a): a co chyba dla mnie najważniejsze Wspaniali Ludzie , z którymi mieliśmy okazję wspólnie przeżyć te niezapomniane chwile.
TomKinS napisał(a):Czy tak wspaniałe okoliczności mogłyby zdarzyć się gdziekolwiek indziej niż w Cro ?
TomKinS napisał(a):Pięknie to opisujesz Roxi. Ale chyba robisz to bardziej sercem niż ... .
TomKinS napisał(a):
Pięknie to opisujesz Roxi. Ale chyba robisz to bardziej sercem niż ... .
... niż rozumem?
Pewnie tak, ale tak właśnie czuję i odbieram tamtą kolację. Przemiłe wspomnienia...
Katerina napisał(a):Myślę ,że Cro posiada wielu zakamuflowanych kucharzy, o czym przekonałam się próbując różnych dań - poczęstunku od właścicieli naszych apartmanów ( i to jest ten bonusik przy wynajęciu lokum )
Katerina napisał(a):A opisy kulinariów, zwłaszcza okraszone fotami to sól tego forum..Dla mnie nigdy dosyć...
TomKinS napisał(a):Jednak dla takich chwil warto żyć i czekać na nie.
piotrf napisał(a):Jedzenie to jedno , a towarzystwo to drugie - nie wiem czy ono właśnie nie jest najlepszą przyprawą do potraw na takich biesiadach
Potter napisał(a):Wszystko razem tworzy idealne połączenie .
ikar napisał(a):Wasze miny z ostatniego zdjęcia to kwintesencja chorwackich wakacji. Jedno, wielkie SZCZĘŚCIE. Szczerze zazdraszczam.
ps. ależ wyżerka. fiuuuuuuuuu
edajta napisał(a):Pięknie. Na Hvarze byliśmy w 2009 r
Powrót do Nasze relacje z podróży