dyzio74 napisał(a):Bez "lataruszki" ładne fotki wyjdą tylko jak jest płytko a do tego ładnie świeci nad wodą.
Jednak najciekawsze życie podwodne jest najczęściej troszkę głębiej, a tu bez doświetlenia nie zobaczymy kolorów.
dyzio74 napisał(a):Arturo/Roxi bardzo ładnie dobrane światełko - brawo.
Śliczne zdjęcia, ładne kolorki.
Adek99 napisał(a):Nadrobiłem zaległości, Jelsa klimatyczna jak zwykle, a zdjęcia podwodne piękne
Habanero napisał(a):Wszystko nadrobione i powiem, że to nie był stracony czas, tylko cudowny relaks
Janusz Bajcer napisał(a):dyzio74 napisał(a):Bez "lataruszki" ładne fotki wyjdą tylko jak jest płytko a do tego ładnie świeci nad wodą.
Jednak najciekawsze życie podwodne jest najczęściej troszkę głębiej, a tu bez doświetlenia nie zobaczymy kolorów.
Na zdjęciu laluruszką było słońce i raczej płytko, bo nurkowanie z maską i rurką.
dyzio74 napisał(a):Zdjęcia Roxi a raczej Artura to zupełnie co innego, jest tu większa głębokość i minimum oświetlenia naturalnego.
Widać ładne kolory i doświetlenie fotek lampami.
Na części fotek, wprawne oko wyłowi głębokość, co się przekłada na zanikające na krawędziach fotki kolory
pawel silesia napisał(a):Super zdjęcia! Stojąc na brzegu nie zdawałem sobie sprawy, że "TAM" są takie cuda!
beatabm napisał(a):Powtórzę się po raz kolejny: piękna ta podwodna Chorwacja
Adek99 napisał(a):Zdjęcia bombowe Niezły kamuflaż tej skorpeny.
Katerina napisał(a):Second hand
Katerina napisał(a):ooops! Właśnie mąż wytłumaczył, że ryba kamufluje się ,aby ofiara do niej podpłynęla
Ural napisał(a):Fajne zdjęcia. Ja to bym nura do wody nie dał bo jeszcze bym nie wypłynął.
słoma79 napisał(a):chyba ciągnie kogoś w Bieszczady?
Powrót do Nasze relacje z podróży