napisał(a) CROnikiCROpka » 20.07.2017 10:54
borsalino4 napisał(a):jedzie się w kierunku Gromin Dolac szutrowa droga. caaaly czas prosto. droga nie jest rewelacyjna ale od kilku tygodni lepsza, ponieważ jak pisałem niedawno byłem świadkiem jak maszyny tam pracowały nad poprawą nawierzchni
dojeżdża się do mikro placu. potem w prawo pieszo około 200 metrów w dół
nawigacje w telefonie można ustawić ma Cast Away
to chyba ta...
Dzięki wielkie. Zgooglałam za twoimi radami i doszłam do takich samych wniosków, jak:
Do tego samego miejsca doszłam.
Dodatkowo okazuje się, że jest ona opisana na tej stronie:
http://www.beachrex.com/en/croatia/dalm ... each-daria i widnieje, jako plaża z łatwym dostępem.
007man napisał(a):Nie zdążyłem pomóc, ale na szczęście koledzy z cropli już to zrobili
Dodać mogę, że dokładnie tak jest. My jednak zostawiliśmy auto mniej więcej w połowie drogi między Gromin Dolac a Cast Away, gdyż bałem się trochę o niskie zawieszenie swojego V40
No właśnie, i tu moje kolejne pytanie, jak z jakością tej drogi, o jakim szutrze i o jakiej wąskiej drodze mówimy?
nie chcę, żeby na mnie chłop znów psy wieszał, że go w jakieś manowce wyprowadzam... A żeby nie był to taki totalny offtop (przepraszam
Roxi), to dodam, że zazdroszczę takich wrażeń estetycznych, jakie Wam burza dostarczyła. Wyglądać to musiało pięknie. Nam się jeszcze ani razu nie trafiła burza w Cro, ale może to i dobrze