W czerwcu widzialam psy i koty na campie lecz na smyczy na plazy tłok nie wiem czy znajdziesz miejsce zeby puscic psa wolno,temperatury wysokie pies sasiadow bardzo sie meczył, w czerwcu bylo 45 stopni.Widzialam tez psy kapiace sie lecz to byly miejscowe,moze nawet bezpanskie-wyrzucone przez turystow.ania! napisał(a):Dzięki za info. A Ty byłeś tam z psem? Jestem ciekawa czy nie ma np. zakazu wchodzenia z psem na plażę (tak jak u nas). Bardzo proszę o odpowiedź.
Bedzie tesknil---,jestem wielka psiara i kociara nie mam zadnego zwierzecia bo juz jestem w tym wieku ze pies czy kot moze mnie przezyc Lecz moje corka ma Akitu Inu sunie ei czała tez sunie syn bokserke i 5 szczeniaków i jamnika korka wiec mam jakas rekampensate-- Nie wiem czy maly czy duzy piesek lecz temperatury sa duze nawet podroz jest dla psa ciezka.Niemcy jezdza ze swoimi pupilami na campach widzialam przepiekne psy we Francji miała nawet caly miot wszyscy byli bardzo przychylni.Lecz Chorwacje okupuja tylko Czesi nie znam ich stosunków do zwierzat.ania! napisał(a):Petris dziękuję, chyba się jeszcze zastanowię w takim razie nad zabraniem swojej psicy.
ania! napisał(a):Bardzo proszę osoby, które były w miejscowości Rabac na Istrii o pomoc. W przyszłym tygodniu wyjedżam na wakacje, zabieram psa. Chciałabym się dowiedzieć czy nie ma problemu np. z chodzeniem z psem na plaże właśnie w Rabacu, czy można znaleźć plaże mniej uczęszczane aby pies mógł swobodnie pobiegać nie przeszkadzając innym. Nie chciałabym zabrać mojej suni tylko po to by całymi dniami siedziała w domu.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne