mysza73 napisał(a):Potter napisał(a):Ale z tego co pamiętam Ty nie byłaś sama ... i nie późnym wieczorkiem się wybrałaś ...
To fakt ,
jednak jestem mądrzejsza .
Sex w okolicznościach przyrody inaczej smakuje
mysza73 napisał(a):Potter napisał(a):Ale z tego co pamiętam Ty nie byłaś sama ... i nie późnym wieczorkiem się wybrałaś ...
To fakt ,
jednak jestem mądrzejsza .
Potter napisał(a):Tego poprzedniego posta pisałam w odpowiedzi na posta Myszy ...
W tzw. międzyczasie bluesman mi się wcisnął ...
Ale nie zmieniam ... Odpowiedź swą podtrzymuję ... tu też pasuje ...
kaszubskiexpress napisał(a):Fajnie się uśmiechasz
kaszubskiexpress napisał(a):Fajnie się uśmiechasz
gosiak.k napisał(a): - piękny usmiech i prawie na każdym zdjęciu
Super się czyta i ogląda- taka radość i ciepełko promieniują z Twojej relacji...
ruzica napisał(a):Nadrobiłam w całości przeczytałam, obejrzałam, gdzieniegdzie poturlałam się ze śmiechu
mervik napisał(a):..jakby reklama leciała z holidej
Potter napisał(a):
Powoli czas kończyć tę relację ... Do opisania została mi właściwie jeszcze tylko jedna przygoda ...
mysza73 napisał(a): ... bom ciekawa co tym razem rozwalisz, bo skuterak i auto już było .
Potter napisał(a):mysza73 napisał(a): ... bom ciekawa co tym razem rozwalisz, bo skuterak i auto już było .
Mysza, ja mam dwa psy ... ale daję słowo, chyba kupię kota i on zrobi z Tobą porządek !
Potter napisał(a):Tak więc mkniemy ... Wiatr rozwiewa mi troczki od kostiumu kąpielowego ...
Potter napisał(a):Daję słowo, że od poniedziałku biorę się do roboty ... Dokończę tu... Wyrzucę ze dwa zdjęcia z nart... I może coś jeszcze ... Jak słowo daję
GOLDEN napisał(a):Potter napisał(a):Daję słowo, że od poniedziałku biorę się do roboty ... Dokończę tu... Wyrzucę ze dwa zdjęcia z nart... I może coś jeszcze ... Jak słowo daję
Ja tylko w kwestii formalnej..... W którym wątku mogę znaleść fotki z tych niemiecko-włoskich nart
Powrót do Nasze relacje z podróży