Przekonałaś mnie. Przy następnym pobycie w Cro, będą też wodospady Kravica
Bo my zawsze zaglądamy do Mostaru, a wodospady jakoś nie po drodze...
Ale teraz je obejrzymy
Teraz tz. w październiku. Nawet mi się nie chce liczyć, ile to jeszcze dni
Potter napisał(a): Wszyscy przecie wiemy co dzieje się z mężczyznami, gdy ktoś uszkodzi im autko
Potter napisał(a):okolica do dewocjonalny McDonald.
wiki napisał(a):Czasami objawienia przybierają charakter publiczny...... „objawienia” nie są jednak widziane przez publiczność, która jedynie obserwuje widzącego.
GOLDEN napisał(a):Czy tu się coś jeszcze będzie działo....
Tydzień minął już.....
GOLDEN napisał(a):mysza73 napisał(a):.... bo na nartach w Italii śmiga
Czy ja wiem..... Huberstrasse ....to chyba mało włoska ulica...
Potter napisał(a):GOLDEN napisał(a):mysza73 napisał(a):.... bo na nartach w Italii śmiga
Czy ja wiem..... Huberstrasse ....to chyba mało włoska ulica...
A "via Huber" bardziej włosko brzmi ?
Bo w tej części Tyrolu gdzie jestem mimo, że to Włochy ludziska chętniej po niemiecku mówią . I wszystkie nazwy w dwóch językach są ... Zupełnie ich nie rozumiem ...przecież język włoski jest taki piękny, a niemiecki ...
mervik napisał(a):mysza73 napisał(a):czasu też masz chyba sporo, bo chłopów się pozbyłaś ,
..czy już mówili o tym w TV ...czy myszka masz te info. z pierwszej ręki
Potter napisał(a):Na Zaksę idę ... Mam jeden wolny karnet ... Ktoś chce iść ze mną ?
Potter napisał(a):Daję słowo, że od poniedziałku biorę się do roboty ... Dokończę tu... Wyrzucę ze dwa zdjęcia z nart... I może coś jeszcze ... Jak słowo daję
Potter napisał(a):Daję słowo, że od poniedziałku biorę się do roboty ... Dokończę tu... Wyrzucę ze dwa zdjęcia z nart... I może coś jeszcze ... Jak słowo daję
Powrót do Nasze relacje z podróży