Potter napisał(a):Fajna ta ścieżka była ... Trochę późno zorientowałam się dlaczego siedzieli przy niej ludzie bez ubrań ...
Potter napisał(a):Fajna ta ścieżka była ... Trochę późno zorientowałam się dlaczego siedzieli przy niej ludzie bez ubrań ...
mysza73 napisał(a):Potter napisał(a):No dobra, nie będę więcej już smęcić tym Igrane ... Wspomnę tylko, że mieszkaliśmy całkiem blisko dawniejszej kwaterki Myszy ...
Fajna była ta kwaterka, widok z tarasu genialny ,
no i syn właścicielki kibicował wiadomej ekipie .
mysza73 napisał(a):Potter zajrzała do kościoła ,
dzwony pewnie zaczęły bić .
mysza73 napisał(a):Czyli pewnie Jurek będzie .
Potter napisał(a):mysza73 napisał(a):Potter zajrzała do kościoła ,
dzwony pewnie zaczęły bić
Potter napisał(a):mysza73 napisał(a):Czyli pewnie Jurek będzie .
Straciła pani kolejkę
Potter napisał(a):No to jedziemy na tą "obowiązkową" wycieczkę .... czyli: wodospady Kravica, Medjugorje i of kors Mostarek ...
Potter napisał(a):... po czym udaliśmy się do świętego miejsca ...
mysza73 napisał(a):
Byłam tylko w Mostarze .
mysza73 napisał(a): Czyli będą te tytułowe "momenty" .
CROberto napisał(a): Jeżeli momenty o których myśli mysza będą w Medjugorie to........będę chyba musiał za Twoją duszę na tacę extra dać....
Potter napisał(a): I tak oto nasz prawie nowy bo dopiero 2-letni samochodzik został rozdziewiczony zyskując pierwsze w swym żywocie naruszenie nietykalności w postaci lekkiego wgniecenia błotnika
mysza73 napisał(a):Potter napisał(a): I tak oto nasz prawie nowy bo dopiero 2-letni samochodzik został rozdziewiczony zyskując pierwsze w swym żywocie naruszenie nietykalności w postaci lekkiego wgniecenia błotnika
Od początku przeczuwałam, że ten tytuł to ściema ,
ale jak to mówią - nadzieja umiera ostatnia .
Potter napisał(a):Postanowiłam więc wysadzić chłopaków i zaparkować tyłem (wolę)
Powrót do Nasze relacje z podróży