mysza73 napisał(a):Potter napisał(a):Obiecuję cd. najpóźniej w czwartek ... Po wygranym przez PW meczu z Czarnymi ...
No dobra Potter, pora otrzeć łzy i pogodzić się z faktem, że na Mazowszu rządzą CZARNI
CZARNO widzę to rządzenie
mysza73 napisał(a):Potter napisał(a):Obiecuję cd. najpóźniej w czwartek ... Po wygranym przez PW meczu z Czarnymi ...
No dobra Potter, pora otrzeć łzy i pogodzić się z faktem, że na Mazowszu rządzą CZARNI
Janusz Bajcer napisał(a):mysza73 napisał(a):Potter napisał(a):Obiecuję cd. najpóźniej w czwartek ... Po wygranym przez PW meczu z Czarnymi ...
CZARNO widzę to rządzenie
mysza73 napisał(a):...ale 3 set to masakra była .
Potter napisał(a):Noooo... Już nie chciałam Myszy denerwować, ale wyglądało jakby to była jakaś inna drużyna niż 2 dni temu w Warszawie ... ... Szkoda, że wtedy tak nie grali ...
p007 napisał(a):Wracając do wywrotki na skuterze ,
jeżeli byłaś w Orebiczu między 1 - 14 lipca 2013 , to chyba widziałem przy głównej ulicy właśnie jakąś historię z skuterem ,sporo ludzi dookoła , wtedy myślałem że to efekt kolizji z samochodem , ale może to nie byłaś Ty.
Potter napisał(a):W następnym odcinku wejdziemy na mury ...
Potter napisał(a):PS. Mysza, już się nie fochaj, może i Wam uda się urwać Lotosowi chociaż jednego seta ...
Powrót do Nasze relacje z podróży