Marsallah napisał(a):gemidow napisał(a):Kurcze. Z tego co widze to albo wy jakoś szybko jeździcie albo ja wolno.
(...)ok 14 byliśmy w Jankach (...) w Cieszynie bylismy ok 21
7h z Janek do Cieszyna?! Sorry, ale przez Poznań jechaliście?
Mario 1975 napisał(a):Cappek, ja jestem z Łodzi i trasę Łódź-Split i okolice robiłem 4 razy.
Zazwyczaj jeździłem trasą przez Słowację i Węgry do Cro.
Gdybyś miał ochotę na więcej informacji to daj znać (mogę dać Ci swojego maila, numer gg lub nr telefonu gdybyś chciał porozmawiać "live").
Pozdrav.
gemidow napisał(a):Marsallah napisał(a):gemidow napisał(a):Kurcze. Z tego co widze to albo wy jakoś szybko jeździcie albo ja wolno.
(...)ok 14 byliśmy w Jankach (...) w Cieszynie bylismy ok 21
7h z Janek do Cieszyna?! Sorry, ale przez Poznań jechaliście?
Ano jak widać. W zasadzie od razu po starcie był korek do Nadarzyna. Potem gdzies po drodze był mega korek bo jakis chyba jakiś mostek remontowali i ruch był kierowany na przeciwną jezdnie, więc tam godzinka to doszła a dalej tez jakoś specjalnie płynnie nie było. Jazda po Polsce w ciągu dnia tak sie często kończy.
W nocy jak jest pusto to może i uda sie pokonac taki odcinek w 4-5 godzin. Szybciej pewnei tez ale to już trzeba cisnąć. A w dzień srednia prędkość podróżna spada do ok 50-60km/h a to oznacza, że odcinek ok 400km pokonuje sie w 6-7 godz i wiele tego nie skrócisz, chyba że będziesz szalał po drodze ale to inna historia.
bzyq74 napisał(a):Realny czas przejazdu odc. W-wa - Piotrków w ciągu dnia dochodzi do 3h -dużo zwężeń w związku z przebudową DK8 do standardu S8 (termin zakończenia prac - maj/czerwiec 2012).
Ludzie kombinują np przez Grójec - Przysucha - Końskie - Radomsko.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi