anes napisał(a):Witam wybieram się z rodziną pierwszy raz do Chorwacji okolice Wyspy Korcula,jedziemy z rocznym synkiem i córka 8lat. poszukuję informacji od ludzi bardziej doświadczonych którzy już byli w Chorwacji,o której godzinie najlepiej wyjechać z Polski?Woj Lubelskie.Pozdrawiam.
Bocian napisał(a):Podaj ceny biletów...
anes napisał(a):Witam wybieram się z rodziną pierwszy raz do Chorwacji okolice Wyspy Korcula,jedziemy z rocznym synkiem i córka 8lat. poszukuję informacji od ludzi bardziej doświadczonych którzy już byli w Chorwacji,o której godzinie najlepiej wyjechać z Polski?Woj Lubelskie.Pozdrawiam.
auto_gt napisał(a):anes napisał(a):Witam wybieram się z rodziną pierwszy raz do Chorwacji okolice Wyspy Korcula,jedziemy z rocznym synkiem i córka 8lat. poszukuję informacji od ludzi bardziej doświadczonych którzy już byli w Chorwacji,o której godzinie najlepiej wyjechać z Polski?Woj Lubelskie.Pozdrawiam.
Jeżdżę podobnie , z okolic Rzeszowa z trójką dzieciaków , zawsze wyruszam po południu na Barwinek , Miskolc , Budapeszt , za Budapesztem śpimy raz w aucie na stacji schel przy autostradzie , a raz koło Ballatonu , noclegów pełno , ale jak pomyśle sobie ten ich standard "wczesny gierek" i nie wiadomo kiedy zmiana prześcieradeł ,to juz wolę fotel ... auto duże wiec każdy się rozłoży . o 5 tej rano, kawa i w droge ,na 11 -12 jestem w okolicy Splitu - Makarskiej .
Ostatnio Budapeszt jechałem obwodnicą około 11,00 - pusto , że aż myślałem że gdzieś zjechałem z drogi
Jeśli dotrzesz trochę szybciej można jechać przez centrum , ładne widoki i zaoszczędzi kilometrów .
Można wziąć poprawkę na przebudowę drogi Barwinek i wyjechać o 2 godz. wcześniej .
inni opisywali ,że jada do granicy CRO i tam śpią na starym przejściu granicznym w Lataneje ,ale wtedy trzeba wcześniej wyjechać .
szerokiej drogi .
p.s. jak dzieci uciążliwe się robią to ostatecznie pomaga hydroksyzyna .
Z napisał(a):auto_gt napisał(a):anes napisał(a):Witam wybieram się z rodziną pierwszy raz do Chorwacji okolice Wyspy Korcula,jedziemy z rocznym synkiem i córka 8lat. poszukuję informacji od ludzi bardziej doświadczonych którzy już byli w Chorwacji,o której godzinie najlepiej wyjechać z Polski?Woj Lubelskie.Pozdrawiam.
Jeżdżę podobnie , z okolic Rzeszowa z trójką dzieciaków , zawsze wyruszam po południu na Barwinek , Miskolc , Budapeszt , za Budapesztem śpimy raz w aucie na stacji schel przy autostradzie , a raz koło Ballatonu , noclegów pełno , ale jak pomyśle sobie ten ich standard "wczesny gierek" i nie wiadomo kiedy zmiana prześcieradeł ,to juz wolę fotel ... auto duże wiec każdy się rozłoży . o 5 tej rano, kawa i w droge ,na 11 -12 jestem w okolicy Splitu - Makarskiej .
Ostatnio Budapeszt jechałem obwodnicą około 11,00 - pusto , że aż myślałem że gdzieś zjechałem z drogi
Jeśli dotrzesz trochę szybciej można jechać przez centrum , ładne widoki i zaoszczędzi kilometrów .
Można wziąć poprawkę na przebudowę drogi Barwinek i wyjechać o 2 godz. wcześniej .
Dzięki za informację czytałam że lepiej jest wyjechać w poniedziełek bo w weekendy jest strasznie tłoczno.W jaki dzień przeważnie wyjeżdzacie?
inni opisywali ,że jada do granicy CRO i tam śpią na starym przejściu granicznym w Lataneje ,ale wtedy trzeba wcześniej wyjechać .
szerokiej drogi .
p.s. jak dzieci uciążliwe się robią to ostatecznie pomaga hydroksyzyna .
Ale po tej hydroksyzynie następny dzień to katastrofa za kierownicą
ronnie napisał(a):Jest jakiś sajgon z przejazdem w okolicach Balatonu? I jaki jest przybliżony koszt płatnych autostrad tą trasą? Dzięki za wyrozumiałość. Pozdrówka
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi