artik89 napisał(a):Ja wyruszam z Małopolski o 5 rano, przez Słowację, Węgry i na wieczór pewnie ok. 18-19 myśle być na miejscu docelowym czyli w okolicach Zadaru..
Dobrze wiedziec ile mniej wiecej zajmie mi czasu podróż
Jozzy22 napisał(a):artik89 napisał(a):Ja wyruszam z Małopolski o 5 rano, przez Słowację, Węgry i na wieczór pewnie ok. 18-19 myśle być na miejscu docelowym czyli w okolicach Zadaru..
Dobrze wiedziec ile mniej wiecej zajmie mi czasu podróż
krasy napisał(a):A ja z Łodzi wyjeżdżam około godz.17-18 w piątek i w sobotę około godz.12ej jestem w Orebicu na płw.Peljesać.
Jeżdżę tak od 8 lat i już mam dopracowaną trasę co do godziny:).
W tym roku start 21 czerwca:)
Pozdrawiam.
ronnie napisał(a):Witam. auto_gt mam małe pytanko. Jedziesz trasą wg. wskazania google.maps https://maps.google.com/maps?f=d&source ... =pd&num=10 czy coś kombinujesz z objazdami? Ja będę śmigał z dzieciakami z Wa-wy 5 lipca (w piątek brrrrrr) , jakoś mnie przerażają piątkowe korki "u bram" Chorwacji jadąc przez Austrię. Ponadto czuje sentyment do trasy przez Barwinek (w Dukli mam babcię). Ale IMO bezsensu akurat tam nocować. No chyba, że ok 2-3 w nocy wyruszyć z Dukli, by dotrzeć w okolice Splitu ok 13-14tej. Jest jakiś sajgon z przejazdem w okolicach Balatonu? I jaki jest przybliżony koszt płatnych autostrad tą trasą? Dzięki za wyrozumiałość. Pozdrówka
toomas napisał(a):Winiety na Węrgu kupisz na stacji w Encs. Stają tam wszyscy więc czasami jest kolejka ale idzie się nawet po polsku dogadać:)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi