Bocian napisał(a):dude88pl napisał(a):z widokiem na może
Z lekka przegiąłeś...
Dlatego tylko 25euro
karus napisał(a):dude88pl napisał(a):ps. jak mozesz to napisz czy jak jechałeś to ten tunel też był zamknięty.
alutka9 napisał(a): ze nasz plan u nas sie dobrze sprawdza.
Rysiek_Kraków napisał(a):...Wyjazd ok.20 wieczorem z Krakowa...
karus napisał(a):Ja w nocy nie jeżdżę, nie nadaję się do tego, znam swój organizm. Nie mogę spać w dzień a co za tym idzie nie mogę wyspać przed wyjazdem na noc....
WiktorG10 napisał(a):Rysiek_Kraków napisał(a): dłuższe chwile z prędkością 170km/h to norma.
Szkoda że mandatu nie dostałeś;D
no_fear napisał(a):WiktorG10 napisał(a):Rysiek_Kraków napisał(a): dłuższe chwile z prędkością 170km/h to norma.
ale życzysz koledze
na autostradzie, przy dobrych warunkach atmosferycznych, przy normalnym ruchu - to licznikowe 170km/h (realne pewnie 160) to jeszcze w granicach rozsądku
ze względu na spalanie i gabaryty auta (+siedzący w kabinie "ogranicznik prędkości" ), nie przekraczam nigdy 140-150km/h...
no_fear napisał(a):WiktorG10 napisał(a):Rysiek_Kraków napisał(a): dłuższe chwile z prędkością 170km/h to norma.
ale życzysz koledze
na autostradzie, przy dobrych warunkach atmosferycznych, przy normalnym ruchu - to licznikowe 170km/h (realne pewnie 160) to jeszcze w granicach rozsądku
ze względu na spalanie i gabaryty auta (+siedzący w kabinie "ogranicznik prędkości" ), nie przekraczam nigdy 140-150km/h...
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi