Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

O butach :)...

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Dropsa
Autostopowicz
O butach :)...

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dropsa » 02.06.2005 07:11

Witam serdecznie - za tydzien wybieram sie do Chorwacji w okolice Trogiru. Mam pytanie co do obuwia do wody - lepiej zaopatrzyc sie tutaj (jesli tak to w co najlepiej - tenisowki, "butki w dziurki" a moze jeszcze co innego) czy moze na miejscu mozna cos fajnego kupic.
Wiem, ze już trochę o butach było tu na forum, ale znalazlam same zeszloroczne informacje, a może sa jakies nowinki, o których warto wspomnieć??
Dziekuje za wszelkie info, pozdrawiam :D
M.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) M. » 02.06.2005 20:52

Żona twierdzi,że dla dzieci najlepsze są zwykłe tenisówki.Kiedyś za pierwszym razem kupiliśmy we Vrsarze takie niebieskie plastikowe sandały i nikt ich nie chciał nosić.A ja w ubiegłym roku chodziłem w takich siatkowych adidasach (właściwie to Pumy) .Chodziłem po lądzie i we wodzie.Po prostu rano zakładałem i już. Nie straszne mi były jeżowce(tam w Dalmacji zobaczyłem je po raz pierwszy odkąd jeżdżę do HR) ani kamienie.Po wyjściu z wody wysychały natychmiast.
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 02.06.2005 21:06

Dropsa napisał(a):Witam serdecznie - za tydzien wybieram sie do Chorwacji w okolice Trogiru. Mam pytanie co do obuwia do wody - lepiej zaopatrzyc sie tutaj (jesli tak to w co najlepiej - tenisowki, "butki w dziurki" a moze jeszcze co innego) czy moze na miejscu mozna cos fajnego kupic.
Wiem, ze już trochę o butach było tu na forum, ale znalazlam same zeszloroczne informacje, a może sa jakies nowinki, o których warto wspomnieć??

W tym roku nowinki - są trendy buty z dziurkami od Versace.Cena trochę wygórowana ,ale takie buty w Chorwacji to od razu widać ,ze ktos kto je nosi zna się na modzie plażowej. :D
gripen
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) gripen » 02.06.2005 22:15

platon napisał(a):
Dropsa napisał(a):Witam serdecznie - za tydzien wybieram sie do Chorwacji w okolice Trogiru. Mam pytanie co do obuwia do wody - lepiej zaopatrzyc sie tutaj (jesli tak to w co najlepiej - tenisowki, "butki w dziurki" a moze jeszcze co innego) czy moze na miejscu mozna cos fajnego kupic.

W tym roku nowinki - są trendy buty z dziurkami od Versace.Cena trochę wygórowana ,ale takie buty w Chorwacji to od razu widać ,ze ktos kto je nosi zna się na modzie plażowej. :D

Plankton czy ty już masz takie botki czy jeszcze nie kupiłeś?
RMX
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) RMX » 02.06.2005 23:30

mi sie obilo o uszy ze jazzy w tym sezonie beda kalosze wedkarskie takie po pas :D :D :D
HdoH
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) HdoH » 03.06.2005 10:41

kupisz je tam bezproblemowo jak parawan nad Baltykiem, po dobrej cenie
pozdrawiam 8)
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 03.06.2005 12:48

Witam, z nowinek to : są w Deichmanie buty dla dzieci po 20 zł z takiej pianki jak kombinezony dla nurków na gumowej podeszwie - lekkie i ładne - dla chłopców granatowe, dla dziewczyn różowe. Mogą również awaryjnie zastąpić zwykłe tenisówki. PLASTIKOWYCH SANDAŁKÓW NIE POLECAM BO ODPARZAJĄ NÓŻKI!!! Pozdrawiam M.onika.
wiolak3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiolak3 » 03.06.2005 14:33

Kupilam sobie właśnie w daichmanie tekie mięciutkie granatowe, ITAlskie po 29 zł. Po lądzie super, bardzo wygodne, no i nawet moje 43 wygląda zgrabnie i niewinnie,hihih!!! :)
ari
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ari » 03.06.2005 14:41

Z własnego doswiadczenia wiem że lepiej dla dzieciaków kupić u nas, teraz w sklepach bez problemu znajdziesz coś fajnego z tego roku. :D
Pzdr,
kopaj
Croentuzjasta
sandałki piankowe

Nieprzeczytany postnapisał(a) kopaj » 04.06.2005 19:04

Własnie wczoraj kupiłem swojemu synkowi sandałki piankowe - okazuje się, że najlepsze buty na plażę- do brodzenia po wodzie, pod prysznic itp. - są chyba najlepsze (szybko wysychają). Do kupienia w Polsce na rynku, bazarze w towarze najgorszej jakości !!! ( w sklepach nie widziałem)- a tu sprawdzaja się super w przeciwieństwie do gumowych dziurkowanych które kupiłem w sklepie w zeszłym roku i dzieci nie chciałe tego na nogi włożyć (wsypuje się piasek, wchodzą kamyki -uwiera, w stopy goraco itp).
wczoraj byłem bardzo miło zaskoczony jak po długich poszukiwaniach w sklepach i na ryneczkach zobaczyłem w Lider Price w koszu tzw. tandety moje poszukiwane sandałki za o dziwo 5,60 zł !!! !!!
Aż załuję, że nie było wększych rozmiarów .....
Tamara
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tamara » 05.06.2005 23:39

Dwa dni temu wróciłam z Chorwacji. Butki z pianki do wody kosztowały od 38 do 50 Kuna wybór ogromny. W poslce zapłaciłem za takie 40 zł :twisted:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 06.06.2005 00:03

Tamara napisał(a):Dwa dni temu wróciłam z Chorwacji. Butki z pianki do wody kosztowały od 38 do 50 Kuna wybór ogromny. W poslce zapłaciłem za takie 40 zł :twisted:

Droga Tamaro - dwa dni temu wróciłaś z Cro ...
i tylko piszesz o butach? :cry:
A może napisz jak jechałaś, gdzie byłaś, gdzie mieszkałaś,
jakie wrażenia, jakie ceny itp.
Czy wyjazd był w komplecie 11-12 osób?
(pierwszy post z pytaniem o kwatery)
:papa:
Tamara
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tamara » 06.06.2005 12:13

[quote="Janusz BajcerDroga Tamaro - dwa dni temu wróciłaś z Cro ...
i tylko piszesz o butach? :cry:
A może napisz jak jechałaś, gdzie byłaś, gdzie mieszkałaś,
jakie wrażenia, jakie ceny itp.
Czy wyjazd był w komplecie 11-12 osób?
(pierwszy post z pytaniem o kwatery)
:papa:[/quote]

Tak więc drogi Januszu, ten wyjazd był organizowany przez biuro podróży, miał zaostrzyć apetyt przed letnim wyjazdem :twisted: Pogoda dopisała codziennie minimum 30 stopni. Byliśmy na wyspie Pag w miejscowości Nowalja, było pięknie, plaża praktycznie tylko dla nas, niewielu turystów. Ceny niewiele różniły się od naszych np. w restauracji przy samym morzu pizza kosztowała 30 K a spaghetti 26 K
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 06.06.2005 17:46

Dzięki za odpowiedź.
Ale masz fajnie-2 razy do Cro w jednym roku,
bo z odpowiedzi wynika, że jedziesz ponownie?
Tamara
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tamara » 06.06.2005 22:31

Wszystko na to wskazuje :D . Już nie moge się doczekać...
Następna strona

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone