Wiem, ze już trochę o butach było tu na forum, ale znalazlam same zeszloroczne informacje, a może sa jakies nowinki, o których warto wspomnieć??
Dziekuje za wszelkie info, pozdrawiam
.png)
.png)
.png)

Dropsa napisał(a):Witam serdecznie - za tydzien wybieram sie do Chorwacji w okolice Trogiru. Mam pytanie co do obuwia do wody - lepiej zaopatrzyc sie tutaj (jesli tak to w co najlepiej - tenisowki, "butki w dziurki" a moze jeszcze co innego) czy moze na miejscu mozna cos fajnego kupic.
Wiem, ze już trochę o butach było tu na forum, ale znalazlam same zeszloroczne informacje, a może sa jakies nowinki, o których warto wspomnieć??
.png)
platon napisał(a):Dropsa napisał(a):Witam serdecznie - za tydzien wybieram sie do Chorwacji w okolice Trogiru. Mam pytanie co do obuwia do wody - lepiej zaopatrzyc sie tutaj (jesli tak to w co najlepiej - tenisowki, "butki w dziurki" a moze jeszcze co innego) czy moze na miejscu mozna cos fajnego kupic.
W tym roku nowinki - są trendy buty z dziurkami od Versace.Cena trochę wygórowana ,ale takie buty w Chorwacji to od razu widać ,ze ktos kto je nosi zna się na modzie plażowej.
.png)
.png)
.png)
Tamara napisał(a):Dwa dni temu wróciłam z Chorwacji. Butki z pianki do wody kosztowały od 38 do 50 Kuna wybór ogromny. W poslce zapłaciłem za takie 40 zł

.png)
[/quote]
.png)
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...