Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

O butach :)...

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
aniamik
Podróżnik
ja też tak chce!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) aniamik » 08.06.2005 17:46

Oj, Wam to fajnie, ze po dwa razy sobie jezdzicie do CRO... Ehhh... farciarze.... Pamietajcie o jeżowcach!! Jak nie potraficie wyjać to.... nie kombinujcie tylko do lekarza szybciutko ( moze nie koniecznie na piechote).... Z doswiadczenia wiem, ze wyjmowanie takiego potworka (a raczej jego kolcow) jest.... OKROPNIE NIE PRZYJEMNE....
Pozdrawiam:]
dżygit
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dżygit » 12.06.2005 18:59

a ja mam takie niebieskie gumowe ,,dziurkowane,,do wody są dość dobre chociaż nogi unoszą się do góry podczas pływania.bardzo szybka sie nagrzewają.po kamieniach(na plazy)żle sie chodzi.
osobiscie nie polecam!
JoeF
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) JoeF » 16.06.2005 09:15

Wybaczcie ale musiałem to napisać :oops:

Do pływania najlepsze są kultowe buty "Relax" :lool:

jak już ktoś nie może takich kupić np. na Allegro :wink: to używa tanich tenisówek chińskich (nie mylić z obuwiem do uprawiania sportu o nazwie tenis), parę lat temu kupiłem takie strasznie śmierdzące gumą, które trzeba było wietrzyć przez miesiąc na balkonie ale wytrzymały dwa sezony intensywnego pływania i zanosi sie na kolejny :wink:
W przerwach pomiędzy pływaniem a plażowaniem mokre obuwie doskonale działa na odciski :) przecież nie opłaca się rozwiązywać sznurówek zawiązanych podwójnym węzłem żeglarskim. Do spania można zdejmować... w namiocie niekoniecznie :wink:
faziolot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) faziolot » 16.06.2005 09:29

A propos "chińszczyzny" - chrońmy rodzimy (czyt. unijny) przemysł odzieżowy.
Ja kupiłem fajne butki od Reeboka z karbowaną podeszwą, materiał na stopę. Trochę drogo mam nadzieję że posłużą dłużej. Aha no i "MADE IN TAIWAN" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
JoeF
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) JoeF » 16.06.2005 09:43

JoeF napisał(a):Do pływania najlepsze są kultowe buty "Relax" :lool:

jak już ktoś nie może takich kupić np. na Allegro :wink:

znalazłem na Allegro pełny RELAX ;) :twisted: link związany jest również z tym co przywozimy z cro... niektórzy mieli to na myśli w pewnym temacie...

A wracając do pływania to z własnych doświadczeń nie polecam nic związanego z klapkami... But bez pięty działa przy pływaniu jak hamulec :( no chyba, że ktoś obawia się prędkości... to wtedy polecam :wink:
kasia7
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasia7 » 17.06.2005 21:28

a ja kupiłam wczoraj w Hipernowej super butki do wody w cenie 9,90 :D
Nikodem
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nikodem » 23.06.2005 20:43

Witam wszystkich. Korzystając z okazji podpytam, chociaż pewnie o tym było, czy rzeczywiście bez butów niewyróbka? Byłem wcześniej na Istrii, Kvarnerze i Krk-u, dzięki Bogu z obuwia nie korzystałem, ale pierwszy raz wybieram się do Dalmacji i mam dreszcze na myśl o tych jeżowcach.
Aż tak źle? Z góry dzięki za odpowiedź.
darious
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) darious » 23.06.2005 21:09

Byłem trzy razy w Chorwacji :wink: "na bosaka" :D :D :D do tej pory z jeżowcem nie miałem do czynienia, może mam szczęście, przyznam też że więcej pływałem niż stąpałem po dnie.
:) :) :)
heniek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) heniek » 26.06.2005 13:45

Ja plywam w zwyklych tenisowkach [czarnych lub takich niebieskich z 4 paskami :) ] za gora 20 zl i calkowicie mi to wystarcza. Ostatnio jak bylem na Solarisie w Sibeniku to uzywalem ich tylko w miejscu gdzie bylo kamieniste dno z jezowcami, prawie nikt tam nie plywal to jezowcom pasowalo i oblegaly kazdy kamien. Obok zas byla plaza z wejsciem do morza bez kamieni przy brzegu, takze buty byly zbedne. Wniosek taki, ze buty lepiej miec, a czy sie przydzadza okaze sie na miejscu :)
przemo77
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) przemo77 » 26.06.2005 14:09

to ja juz wole na miejscu sprawdzic czy sa potrzebne i w razie czego w sklepie obok plazy kupic, a nie wydawac bez sensu kase od razu.
Pinia_Pinia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pinia_Pinia » 26.06.2005 14:39

Uwaga w Deichamnie są teraz fajnie piankowe, dobrze zrobione buty z gumową podeszwą po 24 zł!!!
Męskie są czarne lub granatowe, a damskie błękitno-białe, co do dziecięcych to nie wiem bo sie nie interesuje (...jeszcze :) )

P.S Przemo77 to że takie buty są w CRO niezbędne przeknasz się wraz z 1 wyściem na plaże -gwarantuje Ci.
archie
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) archie » 26.06.2005 15:02

Tamara napisał(a):Wszystko na to wskazuje :D . Już nie moge się doczekać...

Az Ci zazdroszcze, ja to sie z wielkim trudem może pod koniec sierpnia wybiore.
Do zobaczenia :papa:
fungus
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) fungus » 26.06.2005 15:48

Dropsa napisał(a):Witam serdecznie - za tydzien wybieram sie do Chorwacji w okolice Trogiru. Mam pytanie co do obuwia do wody - lepiej zaopatrzyc sie tutaj (jesli tak to w co najlepiej - tenisowki, "butki w dziurki" a moze jeszcze co innego) czy moze na miejscu mozna cos fajnego kupic.
Wiem, ze już trochę o butach było tu na forum, ale znalazlam same zeszloroczne informacje, a może sa jakies nowinki, o których warto wspomnieć??
Dziekuje za wszelkie info, pozdrawiam :D

Wrocilem teraz i wiem ze buty najlepiej kupic sobie w Corwacji. Wychodza na nasze okolo 20 zl. Sa dobre i jest ich pelno wszedzie.
Poprzednia strona

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone