sławeka napisał(a):PETERENZO napisał(a):rejestr123 napisał(a):Czy jest jakies fajne miejsce do "nurkowania" z rurka i maska tylko w okolicach Makarskiej ?[/i]
Dla mnie wszędzie tam jest bajecznie. Im dalej od plaż tym widoki ciekawsze.
Znaczy dno mniej przeczesane ?
rejestr123 napisał(a):To nie bylo ironiczne, po prostu tutaj jest wszedz pieknie.... Czyli mamy szukac miejsc trudno dostepnych dla ludzi i tam probowac szczescia ? Bo generalnie w pytaniu chodzilo mi o konkretne miejsce/miejscowosc...
faziolot napisał(a):Osobiście uważam, że pytanie założyciela jest na miejscu. To moje subiektywne odczucie, ale zauważyłem znaczną różnicę między tym co można było zobaczyć w Marusici, a tym co w Breli (Scit). Mimo, że i tu i tu dno podobne, to w Marusici więcej krabów, rozgwiazd itp. Wniosek - tam gdzie mniej ludzi tam prawdopodobieństwo trafienia czegoś fajnego w wodzie większe. Może nie odkrywcze, ale ma wpływ na wybór miejsca na pobyt. Dlatego też następną razą - jakieś zadupie.
Pozdrav
faziolot napisał(a): Osobiście uważam, że pytanie założyciela jest na miejscu....
piotr62 napisał(a):faziolot napisał(a): Osobiście uważam, że pytanie założyciela jest na miejscu....
A czemu by miało byc nie na miejscu? Chce wiedziec to pyta.
Niestety ze wszystkich miejsc w jakich byłem dno na Marskiej Rivierze jest najmniej ciekawe. Na dnie głównie gruby żwir i kamienie a potem ostro w dół.
P.
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...