Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nurkowanie w Rovinj - cena.

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
zduno
Plażowicz
Nurkowanie w Rovinj - cena.

Nieprzeczytany postnapisał(a) zduno » 01.07.2010 21:07

Ma ktos pojecie ile orientacyjnie moze kosztowac wypozyczenie sprzetu do nurkowania i oczywiscie krotki instruktaz? Nie chodzi mi o zaden kurs tylko zeby sobie ponurkowac. Oczywiscie nie musi byc to cena z Rovinj ale ogolnie, bo nie mam nawet pojecia orientacyjnie ile to moze kosztowac.
Dzieki.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.07.2010 21:15

zduno napisał(a):Ma ktos pojecie ile orientacyjnie moze kosztowac wypozyczenie sprzetu do nurkowania i oczywiscie krotki instruktaz?i.

Wpisujesz w google np. "rovinj diving" i po kłopocie :wink:
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 02.07.2010 11:30

zduno napisał:
Nie chodzi mi o żaden kurs tylko żeby sobie ponurkować
.
Nie wiem jakie masz wyobrażenie o tym "sobienurkowaniu" ale nikt cię samego do wody nie wpuści - nawet po krótkim instruktażu.
Pozostaje ci wyłącznie wejście do wody z instruktorem i nurek do max. głębokości5-6 metrów. Co do cen masz je na stronie podanej przez Piotrka.
Syn kuzyna zażyczył sobie takiego nurkowania podczas pobytu we Vrsarze
Korzystał z
http://www.starfish.hr/en/tauchen/preise.php
nazywa się to Introduction Diving w cenie wliczony sprzęt, koszt 1 nurka 50 euro

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone