Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

nurkowanie w Omisiu

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
franc79
Autostopowicz
nurkowanie w Omisiu

Nieprzeczytany postnapisał(a) franc79 » 11.08.2009 13:25

:D witam wszystkich.to moj pierwszy dzien na cro.pl.wybieram sie w piatek do omisia,mam zamiar zrobic tam kurs OWD,jesli ktos byl tam i korzystal z tej atrakcji i mogl by polecic jakies centrum nurkowe do bede wdzieczny.a tak dokladniej to jade do miejscowosci ,,celina,, 5 km od OMIS.DZIEKI POZDRO
franc79
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) franc79 » 11.08.2009 13:38

JESZCZE JEDNO PYTANKO CZY KTOS W TYM ROKU KUPYWAL SPRZET ABC W CHORWACJI ALBO CZY WOGOLE ZNA JAKIE TAM SA CENY ZA MASKE FAJKE CZY PLETWY.CZEKAAAAM NA ODP,
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 11.08.2009 13:40

W PORÓWNANIU Z CENAMI W ANGLII JEST ZAJEBISCIE DROGO
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 11.08.2009 13:41

A NAWET JESZCZE DROŻEJ
franc79
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) franc79 » 11.08.2009 13:48

a moze jakies mniej wiecej ceny ;-)
malgoska
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) malgoska » 17.08.2009 18:08

Tydzien temu wróciłam z Omnisia i było super. Fak tez maski i rurki ciężko, bo pod wodą jest co oglądać. Taki zestaw maska + rurka można było kupić od 40 kun w górę. Wiadomo co droższe to już było lepsze. Ale nie było aż tak drogo. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
malgoska
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) malgoska » 17.08.2009 18:09

Tydzien temu wróciłam z Omnisia i było super. Fak bez maski i rurki ciężko, bo pod wodą jest co oglądać. Taki zestaw maska + rurka można było kupić od 40 kun w górę. Wiadomo co droższe to już było lepsze. Ale nie było aż tak drogo. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
szala79
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) szala79 » 22.01.2010 08:57

[quote="franc79"]:D witam wszystkich.to moj pierwszy dzien na cro.pl.wybieram sie w piatek do omisia,mam zamiar zrobic tam kurs OWD,jesli ktos byl tam i korzystal z tej atrakcji i mogl by polecic jakies centrum nurkowe do bede wdzieczny.a tak dokladniej to jade do miejscowosci ,,celina,, 5 km od OMIS.DZIEKI POZDRO[/quote
Będziemy w lipcu 12 km od Omiśia, a że mój mąż jest zapalonym nurkiem to mam pytanie czy masz jakiś namiar na tamtejszą bazę, ale najlepiej nie chorwacką, może być czeska a może polska? Będę wdzięczna!

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone