Witam!!
Przestrzegam przed nurkowaniem w centrum nurkowym w Makarska MORE SUB MAKARSKA prowadzone przez rodzeństwo (3) Runtić. Ja współpracowałem z Bojanem Runtić (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl, adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl, www.more-sub-makarska.hr) Facet sie buduje i mocno podchodzi do kasy. Nurkowania z brzegu liczy tak samo jak z łodzi (20E poza sezonem - byliśmy w 1-7 maj) nie ma przewodnika, wykorzystuje klientów do zaczepiania i odczepiania kotwicy kiedy to jego obsługa powinna to robić (przy dwóch nurkowaniach na ok 30 m dodatkowe nurkowania to jest problem), za pożyczenie jacketu od kolegi , któremu nawalił zawór upustowy zaśpiewał 20E. Po tym gdy poprosił o podwiązanie liny kotwicznej o skały powiedziałem , że ten bez jacketu to zrobi jak mu da jacket - to sie obraził. Facet z innej epoki. Poza tym ma butle tylko 10 litrowe co jest stanowczo za mło na dobre bezpieczne nurkowanie. Przestrzegam przed płaceniem pełnej sumy za nurkowanie przed końcem serii nurkowań.
Polecam natomiast ACCA-RONILAČKI CENTAR i Saszę Ružic, Hotel Krvavica; Hotel Baško Polje, 385 21 679-483, 385 21 679 482, 385 91 561-4242, adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl, www.acca-nautika.com. Fajny gość. Zawszemożna się dogdać. Nic nie stanowi problemu nie do rozwiązania. Nie ma problema jak mówi. Bardzo rzeczowy i miły facet. Barzo dobre jedzenie, całiem przystępne ceny za jedzenie i zakwaterowanie. Dobry socjal - zobaczcie na www. Polecam