p76@ napisał(a):Nie jedź tam!!! Ja dużo pływam min kilka godzin dziennie. Na Murterze pooglądasz ośmiorniczkę, napotkasz murenę na większych głębokościach 6-8 metrów, jak będziesz mieć szczęście zobaczysz stado rybek czyszczących "rozcapierzonego" kraba. A na Pagu jest masakra Widziałem jednego kraba i to o średnicy 10 cm /zjeździłem całą wyspę do o koła w poszukiwaniu życia podwodnego. Tam jest może 5 % w porównaniu do Murteru.
Prus napisał(a):Ja używałem ostatnio Cressi Pro Star. Najlepsze jakie miałem, jak przedłużenie nogi. Niestety złamały się pod wodą, co trochę nadszarpnęło moje zaufanie do tego modelu i do całej firmy. Próbowałem reklamować, ale chyba nic z tego.
monikazb napisał(a):Super! Ekwipunek zacny! My może na następny rok jeszcze nie spakowani:), ale szukamy już miejsca w Cro na kolejne wakacje. Klucz - życie pod wodą.
Rafal_X napisał(a):Prus napisał(a):Ja używałem ostatnio Cressi Pro Star. Najlepsze jakie miałem, jak przedłużenie nogi. Niestety złamały się pod wodą, co trochę nadszarpnęło moje zaufanie do tego modelu i do całej firmy. Próbowałem reklamować, ale chyba nic z tego.
Cressi Rondine Light - kupione zupełnie przypadkiem ponad dwadzieścia lat temu! Obecnie używa je w spadku po mnie ma małżonka
Cressi FreeFrog - mają już z 10 lat i mają się dobrze. Kiedyś intensywnie katowałem je na basenie, obecnie już sporadycznie.
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...