Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

nurkowanie 2004

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 23.11.2004 11:22

Prot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prot » 03.03.2005 15:32

conger
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) conger » 22.02.2010 00:44

Suzana napisał(a):W sklepach nurkowych w Polsce i w Chorwacji (w księgarniach po prostu) jest książka Ivany Ostoić pt. "Nurkowanie w Chorwacji" - wystarczy tam zaglądnąć. Jej stan jest aktualny na rok 2002 / 2003. Przepisy od tego czasu z tego, co wiem - nie zmieniły się. Książka jest po polsku... Takie info znaleźć można również na stronach chorwackich centrów nurkowcyh.

Suzana masza ta ksiazke? gdzie ja kupilas ,ja szukam i nie moge znalesc...daj znac na priv adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 22.02.2010 10:40

conger napisał(a):
Suzana napisał(a):W sklepach nurkowych w Polsce i w Chorwacji (w księgarniach po prostu) jest książka Ivany Ostoić pt. "Nurkowanie w Chorwacji" - wystarczy tam zaglądnąć. Jej stan jest aktualny na rok 2002 / 2003. Przepisy od tego czasu z tego, co wiem - nie zmieniły się. Książka jest po polsku... Takie info znaleźć można również na stronach chorwackich centrów nurkowcyh.

Suzana masza ta ksiazke? gdzie ja kupilas ,ja szukam i nie moge znalesc...daj znac na priv adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Widziałeś , że to post z przed 6 lat?
Poprzednia strona

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone