Marek40 napisał(a):Miło było się z Wami "przejechać" i powspominać moją wyprawę w 2014 roku
"Współczuję" tej wspinaczki w Rabacu, to przecież dość stroma górka
Ale z drugiej strony z góry sę pewnie fajne widoki
Pozdrawiam serdecznie
Marek40 napisał(a):Miło było się z Wami "przejechać" i powspominać moją wyprawę w 2014 roku
21monika napisał(a): A u mnie smutki od rana.
Właśnie przepadł z kretesem mój wyjazd majowy do Egeru.
Koszmarne czasy nastały gdy przychodzi kierownik i mówi od kilkudziesięciu osób, że g...no go obchodzi, że ktoś zrobił rezerwacje, zapłacił pieniądze. Jest robota i wszyscy do pracy w weekend majowy a kto nie przyjdzie to po dokument ma się zgłosić do kadr.
I dla tego zawsze - prawie zawsze jedziemy w ciemno. Bo z urlopem dziś jest do bani.
21monika napisał(a):Ale liczę na relacje i będę się pocieszać oglądając twoje zdjęcia.
renatalato napisał(a):Ciekawam jaką mieliście minę jak GPS doprowadził Was do promu , takim jeszcze się nie przeprawialiśmy
renatalato napisał(a):Aniu, zazdroszczę Wam tego Lwowa, jedziecie sami czy wyjazd zorganizowany ?
renatalato napisał(a): Na fiordach będę przed Wami , 25.05 lecę do wnusia
krakusowa napisał(a):Marek40 napisał(a):Miło było się z Wami "przejechać" i powspominać moją wyprawę w 2014 roku
"Współczuję" tej wspinaczki w Rabacu, to przecież dość stroma górka
Ale z drugiej strony z góry sę pewnie fajne widoki
Pozdrawiam serdecznie
krakusowa napisał(a):Stara część miasta, Kasztel, powstała w okolicach zamku, wybudowanego na 130 m skale w IX wieku.
Pierwsze wzmianki o tym zamku pochodzą z czasów Ottona II.
]
krakusowa napisał(a):21monika napisał(a): Aniu Wy chyba już za moment fiordy będziecie podziwiać
Jeszcze trochę, wyjazd dopiero 2 VII
Wszystko wskazuje na to, że jeszcze przed Norwegią w czerwcu pojedziemy na 4 dni do Lwowa
krakusowa napisał(a):Wyjazd jest zorganizowany i jeszcze w miłym towarzystwie - jedziemy z Zajcami ......
Ty i wnuczek to chyba jakas pomyłka
Marek40 napisał(a): Przez 4 dni jest co zwiedzać Opera,góra Zamkowa ,Cerkiew Przeobrażenia Pańskiego ,Katedra Ormiańska a na samym Cmentarzu Łyczakowskim można spędzić cały dzień przepiękne grobowce Znanych Polaków i Polek / Chełmoński,Grottger,Banacha ,Ordona,Konopnickiej oraz wielu innych . Byłem w 2007 teraz zapewne bardziej jest odnowione
Marek40 napisał(a): część mojej Rodziny mieszkało we Lwowie przed wojną .
Sara76 napisał(a):Fajni ci gospodarze...