bo nie o to chodzi jak co komu wychodzi.........
Ale fajnie trafiliście.
Dziękuję bardzo za informacje odnośnie Heviz bo już zaczęłam się martwić, że muszę jednak szukać innego miejsca na nocleg.
Po zdrawiam
Beata W. napisał(a):Dziękuję bardzo za informacje odnośnie Heviz bo już zaczęłam się martwić, że muszę jednak szukać innego miejsca na nocleg.
krakusowa napisał(a):I tak powoli, bez większych ekscesów wypoczywamy sobie razem w czwórkę
Rano plaża, pogaduchy a wieczorkiem spacer po mieście, jakieś winko na tarasie....
NUDA!!!
Janusz Bajcer napisał(a):Beata W. napisał(a):Dziękuję bardzo za informacje odnośnie Heviz bo już zaczęłam się martwić, że muszę jednak szukać innego miejsca na nocleg.
Może jednak ze względu na dzieci zamienić Heviz na pobliski Zalakaros >>> http://herkules.info.pl/wegry/zalakaros/
krakusowa napisał(a):Dobrze, że byliśmy w Pakoštane, w którym w sezonie co chwila coś się dzieje
Tym razem trafiamy na letni karnawał
Janusz Bajcer napisał(a):Śpiewać każdy może - trochę lepiej lub gorzej
Beata W. napisał(a): Ale fajnie trafiliście.
Po zdrawiam
agata26061 napisał(a):Sibenik to moje ulubione miasteczko ! Tylko wydaje mi się, że pomyliłaś nazwy twierdz. Tą, którą nazwałaś twierdza św. Mikołaja to chyba w rzeczywistości twierdza św. Michała lub twierdza św. Anny - ma ona po prostu dwie nazwy (jakiś spór o patrona). Natomiast ta, którą nazwałaś twierdzą św. Anny, to twierdza Subicevac. Z kolei twierdza św. Mikołaja to ta twierdza na morzu u wyjścia kanału Szybenickiego w morze.
Chyba to tak powinno wyglądac. Jeśli się mylę, to proszę i mnie o sprostowanie.
Sorki oczywiście za poprawkę, ale tak tylko napisałam, żeby czytający nie byli wprowadzeni nieumyślnie w błąd
Powrót do Nasze relacje z podróży