napisał(a) krakusowa » 03.01.2019 19:04
travel napisał(a):Czytaczka bardzo dziękuje za życzenia
I życzy również zdrówka, spełnienia marzeń i cudownych podróży - niekoniecznie do Chorwacji ,żeby nie było tak nudno
Dziękuję za życzenia , mam nadzieję, że się spełnią
ps. wiesz w Chorwacji jakoś nigdy się się nie nudzę travel napisał(a):Ps. Pięknie pokazujesz Szybenik
beatabm napisał(a):Jaki tłok w szybenickim porcie
Tak bardzo lubię to miasto, chętnie zanurzam się w jego uliczki.
Šibenika chyba nie da się nie lubić... gdy jesteśmy gdzieś blisko, zawsze tam wpadamy
beatabm napisał(a):Zlarinem wywołałas wspomnienia - jadowita ryba, burza, fajnie popatrzeć z pokładu Lary
Mamy plan na najbliższe wakacje, odwiedzić Zlarin, Prvić i połazić po wysepkach i ich wąskich uliczkach ....
Habanero napisał(a):Piękny Szybenik i relacja
Miasto faktycznie piękne, a relacja
.......... taka sobie
Habanero napisał(a):Nie czuję się znudzony
Pozdrawiam w Nowym Roku
Cieszę się, że nie zanudzam
i życzę dobrego Nowego Roku
piekara114 napisał(a):Uwielbiam to miasto
Ja też
agata26061 napisał(a):Musiałam troszkę nadrobić, ale już jestem na bieżąco. Przywołałaś piękne wspomnienia. W 2013 roku eksplorowaliśmy tereny Szybenika łódką z silnikiem. Pamiętam, jak ten dom z Twojego zdjęcia zwrócił naszą uwagę:
Zastanawialiśmy, czy przyjemnie byłoby w nim spędzić wakacje.
Cieszę się, że przywołałam mile wspomnienia
A wakacje w takim miejscu na pewno byłyby udane
agata26061 napisał(a):Lubię Was, Krakusy za to, że mimo tego, iż sporo krajów odwiedzacie, to zawsze wracacie do Cro, żeby wypocząć. Masa osób zapomina o Chorwacji na cześć innych krajów, bo pewnie najzwyczajniej im się już znudziła, a Wy niezmiennie wracacie
Szacun
Chwała Wam również za to, że potraficie dostrzec piękno Chorwacji w każdym jej zakątku, a nie tylko na wyspach, czy bardziej popularnych miejscach. Niektórzy nie wyobrażają sobie wakacji w Cro na lądzie, jeżdżą wyłącznie na wyspy, a przecież na lądzie też jest pięknie
Nie wiem co powiedzieć
Dzięki za miłe słowa
A Chorwacja .....jest piękna i wyspy, i półwyspy i wybrzeże od Istrii po Dubrownik, i Slavonia i północne i środkowe rejony
Warto je poznać i pozwiedzać