Dochodzimy do klasztoru i kościoła Urszulanek
Kościół pw Narodzin Jezusa
Przed kościołem tron, który kiedyś stał przed muzeum aniołów
Przed kościołem trg tradicionalnih obrta
My idziemy dalej w kierunku zamku zwanego Stari grad
krakusowa napisał(a):krutom napisał(a):krakusowa napisał(a):...Przed kościołem znana postać, a w zasadzie dwie
Faktycznie, obie postaci są mi doskonale znane, z tym, że jedna "doskonalej"
Patrz Tomek, ja tego jegomościa już też gdzieś widziałam
Abakus68 napisał(a):Zastanawiam się czy to nie było tak. Najpierw szedł on z wielką dubeltówką, ludzi wyganiał a jego śladem szła ona i robiła "bezludne" zdjęcia
piotrf napisał(a):krakusowa napisał(a):krutom napisał(a):krakusowa napisał(a):...Przed kościołem znana postać, a w zasadzie dwie
Faktycznie, obie postaci są mi doskonale znane, z tym, że jedna "doskonalej"
Patrz Tomek, ja tego jegomościa już też gdzieś widziałam
Aniu , przyznam że tego jegomościa stojącego niżej to ja też kojarzę nawet
Jaki ten świat mały
renatalato napisał(a):Ja to nawet dwóch jegomościów kojarzę, ale jednego trochę lepiej
renatalato napisał(a):Bardzo tam ładnie Aniu , zielono i fajne uliczki
Ural napisał(a):Chyba się Krakusowa nudziłaś się bo nic napisałaś w relacji albo gościłaś się u znajomych.
maslinka napisał(a):To już wiem, dokąd w tym roku przenieśli tron Zdarzyło się nam go widzieć w różnych lokalizacjach (byliśmy w Varażdinie 5 razy ),
maslinka napisał(a): na ulicy z kulkami
maslinka napisał(a):Bardzo ładnie pokazałaś miasto
maslinka napisał(a):W końcu musimy się tam zatrzymać na dłużej (nie tylko na obiad ) Podczas tegorocznej wizyty obiecaliśmy sobie, że zarezerwujemy tam nocleg, żeby zakosztować trochę miejscowego nocnego życia
krakusowa napisał(a):Ciekawa jestem jak to z tym nocnym życiem w mieście, skoro w południe jest tak wyludnione
Może w sezonie jest bardziej "żywotne"
dangol napisał(a):W Varaždinie byłam tylko raz (2009), bardzo mi się tam podobało.
dangol napisał(a):Z wielką przyjemnością "spaceruję" więc po miasteczku razem z Wami
dangol napisał(a):Tron stał wtedy tam, gdzie go widzieliście w 2011
Pozdrawiamy serdecznie
maslinka napisał(a): Na początku sierpnia, po południu, było całkiem dużo ludzi w kawiarnianych ogródkach.
maslinka napisał(a):Niedługo pokażę w relacji
Powrót do Nasze relacje z podróży