Dziękujemy ,może pojedziemy się nudzić po północnej Chorwacji i wpadniemy również w te okolice.janka.mik. napisał(a):
życzę realizacji majowych planów wyjazdu do CRO
Dziękujemy ,może pojedziemy się nudzić po północnej Chorwacji i wpadniemy również w te okolice.janka.mik. napisał(a):
krakuscity napisał(a):Dziękujemy ,może pojedziemy się nudzić po północnej Chorwacji i wpadniemy również w te okolice.janka.mik. napisał(a):
21monika napisał(a): Jednym słowem Chorwacja przed wami nie będzie mieć już tajemnic
21monika napisał(a): A tak na poważnie to czekam na relacje z wypiekami na twarzy,
21monika napisał(a):tereny te są podobno bardzo ciekawe kulinarnie tak więc jedzcie, odpoczywajcie, i nudźcie się do bólu, i wracajcie naładowani pozytywną energią.
Życzę spełnienia planów.
ajdadi napisał(a):Fajnie było się z Wami NUDZIĆ...
Beata W. napisał(a):Dziękuję Aniu za kolejną wspaniałą relację z super nudzenia się
Beata W. napisał(a): Wracając do Bałtyku my byliśmy w listopadzie, było piękne słonko, lekki mrozek, mewy, łabędzie i super powietrze. Generalnie nasz Bałtyk poza sezonem jest naprawdę fajny
krakusowa napisał(a):
Wybieramy trasę Zwardoń-Bratysława-potem "86"
Jak zwykl, planujemy przerwę i zamierzamy nocować u Very właścicielki winnicy i gospodarstwa agroturystycznego tuż przy granicy węgiersko-słoweńsko-chorwackiej,
witki napisał(a): krakusowa moja droga - czy jakiś namiar na Vere mogę dostać... bo musze po drodze z tą moją ferajną przenocować a jak polecacie to a nóż i widelec.....
edit: znalazłam linka podanego w wątku... a ile ona ma pokoi? bo nas bedzie albo 8 osób albo 13... zmieści tyle na raz?
Powrót do Nasze relacje z podróży