O nawet jakoś bardzo się nie spóźniłam jak jeszcze nad Jadran nie dojechaliście
Więc czekam na ciąg dalszy
Vjetar napisał(a): Widzę, że na zamku Trakoscan chodzicie po murach. W którym miejscu zamku to było?
Vjetar napisał(a): Czy wejście na wieżę jest już otwarte?
ajdadi napisał(a):Rumunia też bardzo ciekawy kraj
Sara76 napisał(a): Ale super! Jeszcze trochę czasu zostało więc mam nadzieję, że odpowiednia grupa się zbierze i wycieczka dojdzie do skutku.
Beata W. napisał(a):O nawet jakoś bardzo się nie spóźniłam jak jeszcze nad Jadran nie dojechaliście
Więc czekam na ciąg dalszy
krakusowa napisał(a):Vjetar napisał(a): Widzę, że na zamku Trakoscan chodzicie po murach. W którym miejscu zamku to było?
Wejście na mury jest m.in. z tego dziedzińca, po prawej stronie
Można tez tam wejść z głównej bramy zamkowej - takie niepozorne schodki
A na taras wchodzi się z sal muzealnych
Były otwarte drzwi balkonowe, więc dlaczego nie skorzystaćVjetar napisał(a): Czy wejście na wieżę jest już otwarte?
Powiem szczerze, że nie wiem
Nikogo na wieży nie widziałam, a w zamku troche ich było
Vjetar napisał(a): Widocznie wieża dalej zamknięta.
elka21 napisał(a):Ten, niebieski, elektryczny samochodzik, niby chorwacki, ale kierownica po prawej stronie , czyżby produkowany tylko na eksport
elka21 napisał(a):Bardzo ciekawe to malowidło z Panem Jezusem, i jego uczniami, w innej wersji.
krakusowa napisał(a):A ja zazdroszczę Ci wyjazdu w październiku
krakusowa napisał(a):Czas na małą przerwę
krakusowa napisał(a):Nie będę opisywać szczegółów, dyskusja była dość burzliwa
piekara114 napisał(a):krakusowa napisał(a):Czas na małą przerwę
Bardzo słuszne miejsce na przerwę. Jeśli tylko mam możliwość to sama się tu zatrzymuję...
Reszty (na parkingu) nie skomentuję...
21monika napisał(a):Bo z targowaniem nie zawsze wychodzi się plus.
Magdalena S. napisał(a):Fajnie, że zaczęłaś pisać Przysiądę w ostatnim rzędzie.
Magdalena S. napisał(a):Nie było wyjazdu w październiku. Tz. był, ale w innym kierunku.
Październikowe prognozy pogody były tak deszczowe, że w ostatniej chwili zrezygnowaliśmy z Chorwacji i polecieliśmy do Turcji.
Było pięknie, wręcz zjawiskowo...
Magdalena S. napisał(a):Ale cromaniaka ciągnie do Chorwacji, bardzo już tęsknimy, a do wiosny daleko
piekara114 napisał(a): Zdradzisz kto za czym był?
CROnikiCROpka napisał(a):piekara114 napisał(a):krakusowa napisał(a):Czas na małą przerwę
Bardzo słuszne miejsce na przerwę. Jeśli tylko mam możliwość to sama się tu zatrzymuję...
Reszty (na parkingu) nie skomentuję...
Też to rok temu widzieliśmy. Wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd. Nie rozumiem takiego zachowania i gdybym takiego widziała z puszką w łapie... wrrrr
Powrót do Nasze relacje z podróży