Aniu dobrze, że Cię nie porwało
Nie wiem czemu ale w Sucuraju nie przyszło mi do głowy, żeby pospacerować, więc będąc na Hvarze zjechaliśmy z promu i pojechaliśmy dalej, ale widzę że trzeba kiedyś jakiś mały spacerek zrobić.
Pozdrawiam
Beata W. napisał(a):Aniu dobrze, że Cię nie porwało
Beata W. napisał(a):Nie wiem czemu ale w Sucuraju nie przyszło mi do głowy, żeby pospacerować, więc będąc na Hvarze zjechaliśmy z promu i pojechaliśmy dalej, ale widzę że trzeba kiedyś jakiś mały spacerek zrobić.
Pozdrawiam
krakusowa napisał(a):Beata W. napisał(a):Aniu dobrze, że Cię nie porwało
dobrze, że mam odpowiednią wagę i się nie dałam
Beata W. napisał(a):Nie wiem czemu ale w Sucuraju nie przyszło mi do głowy, żeby pospacerować, więc będąc na Hvarze zjechaliśmy z promu i pojechaliśmy dalej, ale widzę że trzeba kiedyś jakiś mały spacerek zrobić.
Pozdrawiam
Tez tak zawsze robilismy, a to bardzo fajne małe miasteczko
Można jeszcze pójść pod słynną latarnię, nam niestety ambitne plany pokrzyżował deszcz
Beata W. napisał(a):
No to prawda, latarnię na Sucuraju chyba większość osób kojarzy A co do pogody to jakaś taka mało chorwacka była tego dnia
Beata W. napisał(a):krakusowa napisał(a):Pora powoli kończyć tę przydługą i nudną relację
mam nadzieję, że to tylko taki żart
VONPLES napisał(a):w tym sierpniu ....9- ty...brawo TY.....
ruzica napisał(a):Może w tym roku będzie 15 raz i Ania dopisze jubileuszowy ciąg dalszy
krakusowa napisał(a):VONPLES napisał(a):w tym sierpniu ....9- ty...brawo TY.....
brawo TY....
ładne zdjęcie, mniemam, że to Podaca
tyle razy byliśmy w Zaostrogu i nie odwiedziliśmy sąsiadkiruzica napisał(a):Może w tym roku będzie 15 raz i Ania dopisze jubileuszowy ciąg dalszy
Jak wszystko się ułoży po naszej myśli, dopisze zdrowie i pieniążki się znajdą, to w tym roku we wrześniu będzie ten 15 raz,
Tym razem dziś wieczorkiem wyruszamy na podbój Lwowa
krakusowa napisał(a):21monika napisał(a):Nooo to fakt dobrze, że Cię nie porwało.
Kto by pisał kolejne relacje.
Moja droga, nie ma ludzi niezastąpionych