Idziemy na parking ( bezpłatny tuż obok kościoła ) i jedziemy dalej...
Fajnie, ale szału nie ma
krakusowa napisał(a):ewula91 napisał(a): Mam w planach na czerwiec te jeziorka, zielone również
Super, czekam na fotorelacjęewula91 napisał(a):Czekam na cd bo jestem ciekawa z czym je połączyliście (gdzie pojechaliście dalej)
Ja chcę zwiedzić Omiś i stamtąd jechać do Jezior.
W Omiš tym razem nie bylismy, ale podczas wcześniejszych naszych wyjazdach to i owszem
A cd już wkrótce
janka.mik. napisał(a):Aniu,
Czytam relacje na forum od dawna, do Twoich zaglądam często!Gratuluję wytrwałości w pisaniu relacji.
W Twoich opisach jest wiele ważnych, ciekawych informacji!Ostatnio opisywałaś Zaostrog, szczególnie przejrzałam te zdjęcia,ponieważ w lipcu planujemy z mężem tam wypoczywać.
Dlatego zwracam się do Ciebie z prośbą o informację o Zaostrogu.
Napisz proszę, czy z Zaostrogu można płynąć na wycieczkę na Korculę, czy trzeba podejść do Drvenika, bo wiem, że z Drvenika pływają promy na Hvar a my chcielibyśmy też popłynąć na Korculę.Czy jeszcze inne wycieczki stateczkami można wykupić z Zaostrogu?
Życzę dalszych wspaniałych podróży!
pozdrawiam
Janka
janka.mik. napisał(a):Wodospady Kravice fajne!Byliśmy tam w 2013 roku,po drodze z Mostaru i Medjugorie.
Przy okazji chciałam zapytać o której godz.byliście W Medjugorie?bo jak my byliśmy, to były TŁUMY! a u Ciebie na zdjęciach taka pustka!Fajnie, podoba mi się, bo zdecydowanie nie lubimy tłumów i dlatego myślimy, że Zaostrog jest dla nas
Janka
janka.mik. napisał(a):Aniu,14 razy w CRO, to chyba wiesz wszystko:-)
mam jeszcze jedno pytanie:
prom z Drvenika przypływa do Sucuraju, jak dostać się do Stari Grad i Hvar?Płyną tam jakieś łódki, czy jeżdżą busy?
proszę o info, bo już odliczamy dni do wyjazdu:-)
pozdrawiam
Janka
janka.mik. napisał(a):Jeżeli mogę, to jeszcze chciałabym wiedzieć gdzie na Hvarze są te słynne pola lawendowe, koło jakiej miejscowości?
janka.mik. napisał(a):Jeżeli mogę, to jeszcze chciałabym wiedzieć gdzie na Hvarze są te słynne pola lawendowe, koło jakiej miejscowości?Zwykle też jeździmy przed albo po sezonie, ale tym razem specjalnie wybraliśmy termin początek lipca, żeby nacieszyć oczy widokiem kwitnącej lawendy,którą uwielbiam, poczuć jej zapach i zrobić cudowną sesję foto na polu kwitnącej lawendy
Mam nadzieję, że nam się to uda.
janka.mik. napisał(a): Jeżeli mogę, to jeszcze chciałabym wiedzieć gdzie na Hvarze są te słynne pola lawendowe, koło jakiej miejscowości? Zwykle też jeździmy przed albo po sezonie, ale tym razem specjalnie wybraliśmy termin początek lipca, żeby nacieszyć oczy widokiem kwitnącej lawendy,którą uwielbiam, poczuć jej zapach i zrobić cudowną sesję foto na polu kwitnącej lawendy
Mam nadzieję, że nam się to uda.
pozdrawiam
Janka
Powrót do Nasze relacje z podróży