Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nowy wzór nalepki Cro.pl

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Pik71
Croentuzjasta
Nowy wzór nalepki Cro.pl

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pik71 » 14.07.2008 09:53

Witam wszystkich.
Zrobiłem nowy wzór nalepki jak by ktoś oczywiście chciał. Orginał jest z forum od Opala a flaga Chorwacji to logo tego kraju zmodyfikowane na konkurs Eurowizji. Ja daje tylko pomysł nie zajmuję się produkcją.
Oczywiście w normalnej roździelczości wygląda o wiele lepiej.
Na adres e-mail mogę wysłać dobrą jakość nalepki.
Udanych wczasów.
Pik71

Obrazek
labusm
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) labusm » 14.07.2008 21:12

to ja poproszę na maila, druknę sobie z moim loginem, pozdrawiam, adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
jamrys
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jamrys » 14.07.2008 21:42

Ja też proszę adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
slawek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek » 14.07.2008 21:45

ja rowniez prosze o przeslanie adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 14.07.2008 21:53

Ja oczywiście też bardzo proszę..... :D :D :D
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dzięki :papa: :papa: :papa:
dede
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dede » 14.07.2008 21:55

Ja również dołączam do próśb poprzedników - adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 14.07.2008 22:11

Również serdecznie proszę. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 14.07.2008 22:21

Pik71 A te zmiany uzgadniałeś z Sontim? Jego wzór wygrał konkurs i On jest autorem oryginalnej naklejki . :!:

Jest jeden przyjęty wzór więc zostańmy przy nim .
Pik71
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pik71 » 14.07.2008 22:47

Wzoru nie uzgadniałem bo wydaje mi się że każdy ma prawo nalepić co mu się podoba. Ja tego nie zrobiłem zarobkowo i nikogo nie mam zamiaru oszukiwać że całe autorstwo jest moje o czym piszę w poście, a jak komuś się spodoba to jest OK.
Pozdrawiam
Pik71
M.Smoczkiewicz
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) M.Smoczkiewicz » 15.07.2008 05:56

[quote="Pik71"]Witam wszystkich.
Zrobiłem nowy wzór nalepki jak by ktoś oczywiście chciał. Orginał jest z forum od Opala a flaga Chorwacji to logo tego kraju zmodyfikowane na konkurs Eurowizji. Ja daje tylko pomysł nie zajmuję się produkcją."

Nie wiem jak masz na imię - niech będzie Pik71 - muszę przyznać, że praca gustowna i dobrze pomyslana - ale...- rozwijasz czyjś pomysł , co gorsze używasz znaku graficznego opracowanego przez a) znanego Ci twórcę - Opal, b) nieznanego Ci twórcę - chodzi mi o element z chorwacką flagą. Mam nadzieję, że ten pierwszy z racji dobrego smaku nie będzie pewno miał Ci tego za złe, ten drugi może Cię pogonić po sądach. Lifie is brutal.....jak mówiła ciotka Klotylda. Ale, co jeszcze raz podkreślam - mnie się ta praca bardzo podoba - stwórzcie tandem.... :wink: :D Pozdrawiam - Marek
Pik71
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pik71 » 15.07.2008 10:56

Sprawa gonienia po sądach wygląda następująco. Nie ma takiej możliwości ponieważ wzór nie ma tzw.erki czyli jest zastrzeżony i nie służy do celów zarobkowych. Można nalepiać z spokojem. Można to porównać do okładki gazety na której jest butelka Coca –Coli.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 15.07.2008 11:06

A nie lepiej, żeby wszyscy mieli jednakową :?: :roll:

W tym momencie popieram Janusza - krakusacity.

Jedno jest pewne. Nalepka zaczęła żyć już własnym życiem :( wg mnie szkoda.
Pik71
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pik71 » 15.07.2008 11:39

Nie miałem zamiaru namieszać. Myślę że ogólny zamysł zastał bez zmian tylko mała kosmetyka nawiązująca zresztą do Chorwacji. Pomysł zrodził się jak czytałem na forum że flaga była by mile widziana a więc zrobiłem z flagą.
Pozdrawiam konserwatystów
Piotr
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 15.07.2008 11:54

Pik71 napisał(a):Witam wszystkich.
Zrobiłem nowy wzór nalepki jak by ktoś oczywiście chciał. Orginał jest z forum od Opala a flaga Chorwacji to logo tego kraju zmodyfikowane na konkurs Eurowizji. Ja daje tylko pomysł nie zajmuję się produkcją.
Oczywiście w normalnej roździelczości wygląda o wiele lepiej.
Na adres e-mail mogę wysłać dobrą jakość nalepki.
Udanych wczasów.
Pik71

Obrazek

Pik71-dzieki....
:D :D :D
fokstrot
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) fokstrot » 15.07.2008 15:11

Leszek Skupin napisał(a):A nie lepiej, żeby wszyscy mieli jednakową :?: :roll:

W tym momencie popieram Janusza - krakusacity.

Jedno jest pewne. Nalepka zaczęła żyć już własnym życiem :( wg mnie szkoda.

rowniez popieram. zwlaszcza, ze logo miala indentyfikowac uzytkownikow forum "z daleka" wiec nie rozumiem po co cokolwiek zmieniac
Następna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nowy wzór nalepki Cro.pl
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone