Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nowy wzór nalepki Cro.pl

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 02.08.2008 20:33

Tylko stary styl naklejki! To jest cro.pl, a nie jakieś nowe forum. Jeśli się nie utożsamiacie z tym forum to naklejajcie nową formułę. Po co poprawiać coś co jest DOBRE? :evil:
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 04.08.2008 11:17

Adam,K napisał(a):Tylko stary styl naklejki! To jest cro.pl, a nie jakieś nowe forum. Jeśli się nie utożsamiacie z tym forum to naklejajcie nową formułę. Po co poprawiać coś co jest DOBRE? :evil:

to jest cro.pl

dobre forum, na ktore chetnie zagladam i zagladac bede tak dlugo jek bede jezdzil do cro albo i o 1 dzien dluzej

ludzie sie zmieniaja, forum pewnie tez ma zmiany

nowa naklejka mi sie podoba a stara i oficjalna wcale nie jest gorsza

z forum sie utozsamiam a naklelke pewnie i tak nakleje nowa gdyz takowa juz posiadam, bardzo mi sie podoba, jest oczywiscie tak samo rozpoznawalna i identyfikowalna z naszym forum jak "stara" czyli oficjalna

z odleglosci pewnie 5m tak jak sie przechodzi kolo auta ta mala kropka jest nie do zauwazenia wiec moze darujmy sobie mowienie co jest dobre a co zle bo i tak nikt nikogo do niczego nie przekona
bibinie
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) bibinie » 05.08.2008 18:51

My też uprzejmie poprosimy
:D
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 05.08.2008 19:21

Ludzie, czy to ważne jaką macie naklejkę. Ja miałem domowej roboty i też byłem rozpoznawalny jako przyjazny turysta.

Obrazek

pozdrav :papa: :hut:
Pik71
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pik71 » 05.08.2008 20:31

Witam w sprawie nalepki można pisać bezpośrednio na adres e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl wtedy szybciej będę wysyłał plik jpeg. 15 sierpnia wyjeżdżamy na wczasy oczywiście do Chorwacji dokładnie do Promajny a więc nie będę mógł wysyłać nalepki.
Pozdrawiam Piotrek. :)
pietro
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pietro » 05.08.2008 22:27

To już jest nowe FORUM, jak widać niewiele pozostało osób starego FORUm, które były przyzwyczajone do pewnych zasad.Teraz weszło nowe,jak to w życiu bywa -pomyslności ,aby Was moża było tu spotkac po kilku latach.
Ja zostane przy starym...konserwatystka?,a może wydaje mi się,ze było bardzej miło i rodzinnie

Marysiu , przychylam się do Twojej opini-i tyle co mam do powiedzenia

pozdrawiam serdecznie pietro
Pik71
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pik71 » 06.08.2008 09:30

Witam.
Wiedze że temat ciągle wzbudza emocje, to dobrze bo coś się dzieje. Jedno co jest na pewno pozytywne to widać że Criomaniacy to ludzie na poziomie wygłaszają swoje opinie ale w sposób kulturalny. Przypuszczam że na innym forum mięso już by się posypało .
Pozdrawiam zwolenników i przeciwników.
darko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darko » 16.12.2008 15:00

witam poproszę o wzór nalepki .Pozdrav
Jareksz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jareksz » 16.12.2008 17:50

Jestem przywiązany do tradycji i wolę jednak logo w oryginale.
Zaprojektowane przez Sontiego i wybrane przez ogół.
A tak żeby było wszystko w porządku to tutaj jest link umieszczony przez Jacunio.....można sobie pobrać i wydrukować:

logo.doc

Pozdrawiam konserwatysta :lol:

Obrazek
Ostatnio edytowano 17.12.2008 17:24 przez Jareksz, łącznie edytowano 1 raz
kjedi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kjedi » 16.12.2008 20:02

Witajcie,
ja również pozostanę przy starym znaczku. Oby za chwilę ktoś nie wpadł na pomysł umieszczenia jeżowca w znaczku. Też się kojarzy z Chorwacją.
Pozdr
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 16.12.2008 20:45

Albo twarzy Thompsona... :):):)
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 17.12.2008 00:07

kjedi napisał(a):(...)Oby za chwilę ktoś nie wpadł na pomysł umieszczenia jeżowca w znaczku. Też się kojarzy z Chorwacją.
Pozdr

:lool: :lool: :lool: uśmiałam się z tego jeżowca :twisted: :D
plavac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) plavac » 17.12.2008 00:58

A mnie ucieszyło, że mamy takie problemy, jak wierność starej nalepce.
W obecnym świecie to dowód na naszą romantyczność :)
Oby jak najdłużej :!:

P.S. Ja też konserwatysta ... ale czuję po kościach, że nowe zawsze silniejsze od starego ... :?
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 17.12.2008 06:33

Pik71 napisał(a):Witam.
Wiedze że temat ciągle wzbudza emocje, to dobrze bo coś się dzieje. Jedno co jest na pewno pozytywne to widać że Criomaniacy to ludzie na poziomie wygłaszają swoje opinie ale w sposób kulturalny. Przypuszczam że na innym forum mięso już by się posypało .
Pozdrawiam zwolenników i przeciwników.

Hm...

Nowa naklejka mi się podoba :) I myślę, że wielu "świeżakom" przypadnie do gustu i taką sobie właśnie wydrukują. Dlatego, że nie chce im sie gmyrnąć na forum i poszukać starej :) Uważam, ze link do starej naklejki powinien być wołami wypisany w FAQ (moze jednak jest?), albo najlepiej zamiast tego banerka na górze (z FotoCroClub) - powinien być banerek z ważnymi linkami :)
Jednakże sposób w jaki Pik71 ze swoim pomysłem tu zawitał - jest nietrafiony. Ale tak to jest z ludziskami, którzy na forum (jakimkolwiek) są od niedawna i próbują nam poprzestawiać meble ;) Zapału w nich od metra - a potem emocje opadają i nawet na żadne spotkanko nie przyjdą. O pisaniu postów (sensownych) nie wspomnę.
Ot co... Nie umiemy sie zachować w społeczności - w dodatku takiej, co to już ma swoje nawyki, przyzwyczajenia... Z drugiej strony - starzy wyjadacze niechętni sa zmianom, nowościom... Ani jedno, ani drugie nie jest dobre :)
Reasumując: Pik71 - należało poszukać wątków o naklejce, dopisać tam kolejny post (była już dyskusja o tym słoneczku, o ile pamietam), poprosić o opinię...
Choćby znak naszego forum był najbardziej nieoficjalny, to i tak prawo autorskie jest nieubłagane :) I mówi o ROZPOWSZECHNIANIU, a nie o zarobkowaniu. Więc skoro zmieniasz coś w czyimś projekcie - zapytaj, albo schowaj swoje wypociny do szuflady biurka. Sporostuję jeszcze tylko: naklejki produkuje nam Opal, ale znak graficzny stworzył Sonti.
A co do zdjęcia Coca-Coli na okładce gazety - widziałeś jakieś z przerobionym znakiem graficznym (konkretnie napisem)? Ponadto - nie jestem pewna, ale chyba trzeba mieć zgode na publikację, albo też zastosować formułkę: "Wszystkie znaki towarowe użyte.... należą do ich właścicieli i sa prawnie chronione" - czy tam podobnie :)

Tak więc moja propozycja:
Pik71 - sam wywali stąd swój post z naklejką, a dyskusję o zmianach rozpocznie jako kontynuacja wątku o naklejce (moze być też nowy wątek we właściwym miejscu, ma chodzić w nim o poddanie pomysłu dyskusji), można też faktycznie nowy wątek zrobić (bo tytul Ci sie udał)
Moderator - zamknie ten wątek i posty podepnie do wątku o logo forum, albo też sam stworzy nowy wątek i przedstawi propozycję nowego loga Pika71 - oczywiście za jego zgodą to logo nowe przedstawi

No. To teraz pora na kawkę.

P.S. Polecam olejek eteryczny - rozmarynowy - świetnie pobudza rano ;)
darko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darko » 17.12.2008 09:04

Jeśli mogę się wtrącić do tej dyskusji , choć być może jestem zbyt krótko na forum. Uważam , że nowa naklejka jest ładna i wydaje mi się że każdy moze sobie ją nalepić na aucie, co dotyczy logo forumowiczów to jest ono jedno i skoro zostało zatwierdzone ( chociarz nie przez wszystkich- bo nowi nie mieli w tym temacie nic do powiedzenia) to już takie powinno pozostać.I myślę , że wogóle dyskusja dotycząca zmiany loga jest bez sensu. Logo to logo znak firmowy i koniec. A poruszając temat coca coli to logo też zostało kiedyś zatwierdzone i ludzie którzy z niego korzystają nie mają na nie żadnego wpływu. Nie jestem zatwardziałym konserwatystą ale uważam , że logo jest znakiem rozpoznawczym i jeżeli działa jakiś czas to nie po to żeby je zmieniać. Nie ukrywam , że zamówiłem u kolegi Pika naklejkę , mimo to zostaję przy oryginalnym logo. Prosty przykład poparzcie na majonez winiary - producentem jest nestle a logo jest to samo co kiedyś. Uff .. się nagadałem. POzdrawiam wszystkich , moja rada zamiast zajmować się pierdołami klepcie wczasy w cro. ja już zaklepałem . Do zobaczenia w cro.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nowy wzór nalepki Cro.pl - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone