andbor2 napisał(a):... Podróżuję z przyczepą o długości 9,5m...
mirek109 napisał(a):W Biogradzie na Moru jest camp na który się zmieścisz. Kameralny. Wjazd od plaży Bosana Nie pamiętam nazwy. Sprawdzę na fotkach
Tu jest plan http://biograd.info/images/biograd_map.jpg
Camp znajduje się na wysokości statku na tym planie
Zaplecze sanitarne bardzo dobre
Do wody rzut suchym beretem :):)
JoannaG napisał(a):mirek109 napisał(a):W Biogradzie na Moru jest camp na który się zmieścisz. Kameralny. Wjazd od plaży Bosana Nie pamiętam nazwy. Sprawdzę na fotkach
Tu jest plan http://biograd.info/images/biograd_map.jpg
Camp znajduje się na wysokości statku na tym planie
Zaplecze sanitarne bardzo dobre
Do wody rzut suchym beretem :):)
Jeśli piszesz o campie Soline to ja go szczerze odradzam
Sam camping jest OK ale sam Biograd i plaże jak dla mnie fatalne. Jest tyle pięknych miejsc w Chorwacji (urokliwych miasteczek, pięknych plaż), że szkoda czasu na Biograd
My tam spędziliśmy tydzień (który właśnie zaczynam opisywać w mojej relacji) i jako baza wypadowa do zwiedzania Północnej Dalamcji jest OK ale, żeby w Biogradzie spędzać więcej czasu i korzystać z tamtejszych plaż to zdecydowanie nie.
zebik napisał(a):jest więcej ciekawych miejsc jak Pakostane czy ostatecznie Sv. Filip i Jakov. Biograd to ogólna porażka.
mirek109 napisał(a):zebik napisał(a):jest więcej ciekawych miejsc jak Pakostane czy ostatecznie Sv. Filip i Jakov. Biograd to ogólna porażka.
Jeden lubi ogórki inny córkę ogrodnika :):)
Sv. Filip i Jakov jest cudowny ze są plażą - betonową Pakostane także z plażą wzdłuż której jeżdżą samochody. Odpoczywać w spokoju się nie da
Ja jednak wolę córkę ogrodnika pomimo że jest ruda
zebik napisał(a): choć w rzeczywistości ten teren lepiej w ogóle omijać z daleka mówię o miejscowościach od Zadaru do Vodic.
maciek1956 napisał(a):Mirka nie znalazłem, szkoda,
mirek109 napisał(a):maciek1956 napisał(a):Mirka nie znalazłem, szkoda,
Szkoda do nadrobienia bo Chorwacje jeszcze wiele razy odwiedzę
Ja przyglądając się Twoim fotkom przypuszczam że jednak nasze spojrzenia się skrzyżowały. Chyba jechałeś i Pani na drugim rowerze kiedy byliśmy na plaży. Tuż obok miejsca gdzie cumują małe łódki - oczywiście plaża Bosana
Był to wrzesień 2007