mirek109 napisał(a):JoannaG napisał(a):mirek109 napisał(a):W Biogradzie na Moru jest camp na który się zmieścisz. Kameralny. Wjazd od plaży Bosana Nie pamiętam nazwy. Sprawdzę na fotkach
Tu jest plan http://biograd.info/images/biograd_map.jpg
Camp znajduje się na wysokości statku na tym planie
Zaplecze sanitarne bardzo dobre
Do wody rzut suchym beretem :):)
Jeśli piszesz o campie Soline to ja go szczerze odradzam
Sam camping jest OK ale sam Biograd i plaże jak dla mnie fatalne. Jest tyle pięknych miejsc w Chorwacji (urokliwych miasteczek, pięknych plaż), że szkoda czasu na Biograd
My tam spędziliśmy tydzień (który właśnie zaczynam opisywać w mojej relacji) i jako baza wypadowa do zwiedzania Północnej Dalamcji jest OK ale, żeby w Biogradzie spędzać więcej czasu i korzystać z tamtejszych plaż to zdecydowanie nie.
Proszę zwrócić uwagę że podałem link do mapy i wyraźnie napisałem plaża Bosana
Gdybyś zadała sobie trud otworzenia mapy lub znałabyś Biograd poza Soline to nie byłoby problemu
Wydaje mi się że poza plażą Soline nie znasz Biogradu. Więc szkoda dyskutować. Jeżeli moje określenie "kameralny" odniosłaś do campu Soline to wybacz, nie mamy o czym rozmawiać :(:(
Ok, nawet jak jest to inny camping to sam Biograd jak dla mnie jest do bani, nie ma ani trochę uroku jaki znalazłam w wielu innych chorwackich miejscowościach.