Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nowy na forum.

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
JoannaG
Cromaniak
Re: Duży zestaw.

Nieprzeczytany postnapisał(a) JoannaG » 13.12.2009 19:18

mirek109 napisał(a):
JoannaG napisał(a):
mirek109 napisał(a):W Biogradzie na Moru jest camp na który się zmieścisz. Kameralny. Wjazd od plaży Bosana Nie pamiętam nazwy. Sprawdzę na fotkach

Tu jest plan http://biograd.info/images/biograd_map.jpg
Camp znajduje się na wysokości :) statku na tym planie :)
Zaplecze sanitarne bardzo dobre
Do wody rzut suchym beretem :):):)

Jeśli piszesz o campie Soline to ja go szczerze odradzam :roll:
Sam camping jest OK ale sam Biograd i plaże jak dla mnie fatalne. Jest tyle pięknych miejsc w Chorwacji (urokliwych miasteczek, pięknych plaż), że szkoda czasu na Biograd ;)
My tam spędziliśmy tydzień (który właśnie zaczynam opisywać w mojej relacji) i jako baza wypadowa do zwiedzania Północnej Dalamcji jest OK ale, żeby w Biogradzie spędzać więcej czasu i korzystać z tamtejszych plaż to zdecydowanie nie.

Proszę zwrócić uwagę że podałem link do mapy i wyraźnie napisałem plaża Bosana
Gdybyś zadała sobie trud otworzenia mapy lub znałabyś Biograd poza Soline to nie byłoby problemu :)

Wydaje mi się że poza plażą Soline nie znasz Biogradu. Więc szkoda dyskutować. Jeżeli moje określenie "kameralny" odniosłaś do campu Soline to wybacz, nie mamy o czym rozmawiać :(:(:(

Ok, nawet jak jest to inny camping to sam Biograd jak dla mnie jest do bani, nie ma ani trochę uroku jaki znalazłam w wielu innych chorwackich miejscowościach.
Użytkownik usunięty
Re: Duży zestaw.

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.12.2009 23:29

JoannaG napisał(a):sam Biograd jak dla mnie jest do bani, nie ma ani trochę uroku jaki znalazłam w wielu innych chorwackich miejscowościach.

Popieram koleżankę w całej rozciągłości - jechać do Biogradu to lepiej do Kołobrzegu - mniej kasy trzeba.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.12.2009 00:15

andbor2 napisał(a):Witam wszystkich na forum.Poszukuję kameralnego kempingu w Chorwacji z dobrym zapleczem sanitarnym.Podróżuję z przyczepą o długości 9,5m.Nie przepadamy za tzw.mega kempingami.Za wszelkie informację z góry dziękuję.

Witaj.
Przyczepa wygodniejsza niż namiot, ale z dużą nie na każdy kameralny kemping da się wjechać.

Nie wiem w jakim dokładnie regionie Chorwacji poszukujesz kempingu, jeśli chodzi o region Zadaru - tu masz listę

Kameralnym i dobrym kempingiem z tej listy jest np. kemping Peros

W galerii zdjęć widać duże przyczepy, ale kemping jest drogi.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 14.12.2009 10:18

Cześć.
Kameralny z takim zestawem - hmmmm.
Może:
- Selce
- Planik
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi

Nowy na forum. - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone