Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nowy....Montana on Tour - różne destynacje

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 27.10.2020 20:43

Sytuacja związana z SARS Cov-2 i praktycznie lockdown na ..... nie wiadomo ile miesięcy lat sprowokowały mnie do utworzenia nowego - starego wątku. Będę tu zamieszczał zdjęcia z różnych miejsc, które kiedyś odwiedziłem....
Także z wątku Montana on Tour, w którym straciłem 95% zdjęć.....
Można komentować, ale nie trzeba...

Na początek

1. Miasto MIAST - widok z kopułki Bazyliki Św. Piotra. Rzym. Nie być - nie można
Obrazek

2. Il Duomo Firenze - klasyka piękna, obiekt jakby z klocków, a jednak prawdziwy.
Obrazek

3. Rodos - Tsampika Beach. Widok z góry świetny, na dole też miło, najcieplejsza woda ever
Obrazek

4. Drezno - nad Łabą. Cud architektury, odbudowany z gruzów, no i te przestrzenie nad Łabą
Obrazek

5. Poranny Asyż - Jeśli Asyż to zaplanujcie też nocleg, pustki wieczorem oraz rano - niezapomniane!
Obrazek

6. Matera - Sassi. Jedyne takie miejsce w Europie z takim klimatem. Koniecznie także wieczorem!
Obrazek

7. Szkocja - Onich (nad Loch Linnhe). Ot, zwykły szkocki jesienny widoczek
Obrazek

8. Mezquita Cathedral - Cordoba. Klasa 0 i to przez duże 0. Kopary i wszystkie inne opada w środku.
Obrazek

9. Bath (Anglia) - Katedra. Klasyka angielskiego gotyku w najlepszym wydaniu.
Obrazek

10. Sycylia - Agrigento (Tempio della Concordia). Jedna z najlepiej zachowanych świątyń na świecie.
Obrazek

11. Londyn - The City. Wiele wieków pomieszane z nowoczesnością. Lektura obowiązkowa w stolicy Anglii.
Obrazek

12. Francja - Canyon du Verdon. Cud natury i różnorodność kolorów. Ciepła woda!
Obrazek

13. Szkocja - Wester Ross (Torridon). Niezrównane widoki, tym bardziej jeśli wyjątkowo dopisze pogoda :)
Obrazek

14. Granada - Alhambra. Chyba top topów jeśli chodzi o zabytkowe kompleksy składające się z wielu zabytków. Wspaniałości!
Obrazek

15. San Andres, Teneryfa - miasteczko z klocków przy 2-kilometrowej płazy Las Teresitas
Obrazek

16. Sardynia - La Pelosa - wyspa pięknych plaż
Obrazek

17. Lizbona - kto nie był - do nadrobienia
Obrazek

18. Portugalia - Cabo de Roca - najdalej wysunięty na zachód punkt kontynentalnej Europy
Obrazek

19. Gran Canaria - Puerto de Mogan - cudowne małe miasteczko nad oceanem
Obrazek

20. Pont du Gard - Langwedocja (Francja) - jeden z największych i najlepiej zachowanych rzymskich akweduktów
Obrazek

:papa:
Ostatnio edytowano 05.10.2023 09:36 przez tony montana, łącznie edytowano 1 raz
mysza73
Weteran
Re: Nowy....Montana on Tour

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 27.10.2020 21:31

Już pierwszym zdjęciem mnie kupiłeś :smo:
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 27.10.2020 21:40

Nic z Chorwacji?
Nic z Polski?
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 27.10.2020 21:56

Ja też jestem :)
Fajny taki mix. Kawał świata widziałeś, Tony :D
ruzica
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ruzica » 27.10.2020 22:00

tony montana napisał(a):Sytuacja związana z SARS Cov-2 i praktycznie lockdown na ..... nie wiadomo ile miesięcy lat

To zabrzmiało jakoś tak... dobijająco :(

Ale foty piękne. Będę je z przyjemnością oglądać w długie zimowe wieczory. Komentowania nie obiecuję, ale podobno nie jest obowiązkowe :P :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.10.2020 01:04

No to będę lukał
gdzie tony montana zakukał :wink:
agata26061
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata26061 » 28.10.2020 17:48

Ja również z chęcią zerknę. Fajny pomysł na taki mix zdjęć!
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 29.10.2020 07:10

posting.php?mode=reply&f=24&t=56071
Błąd ogólny
Poinformuj administratora lub webmastera: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 29.10.2020 08:39

mysza73 napisał(a):Już pierwszym zdjęciem mnie kupiłeś :smo:

Wiadomo. Dziewucha która była pierdylion razy w Rzymie.
W sumie to się nawet nie dziwię ;)

ps
edit: ciekawe, nie mogę w tym wątku odpowiadać kilku osobom naraz ..... pojedynczo tak

LIMIT ZNAKÓW na odpowiedź?
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 29.10.2020 08:41

piekara114 napisał(a):Nic z Chorwacji?Nic z Polski?

Polska, Cro, Turcja, Cypr, Kreta, Konwalia, Dolomity, Garda, etc przewidziane w kolejnych odcinkach
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 29.10.2020 08:42

maslinka napisał(a):Ja też jestem :) Fajny taki mix. Kawał świata widziałeś, Tony :D

niby tak, ale jak pomyślę jak długo teraz nigdzie nie pojadę to mnie wk...bierze. Wiem, są ważniejsze sprawy niż podróże, ale ja właśnie o nich zapominałem podczas podróży :(
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 29.10.2020 08:42

ruzica napisał(a):To zabrzmiało jakoś tak... dobijająco :(

Ale foty piękne. Będę je z przyjemnością oglądać w długie zimowe wieczory. Komentowania nie obiecuję, ale podobno nie jest obowiązkowe :P :wink:

dzięki za dobre słowo, liczę na Twoją obecność :)
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 29.10.2020 08:43

Janusz Bajcer napisał(a):No to będę lukał
gdzie tony montana zakukał :wink:

Normalnie POETA! :)
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 29.10.2020 08:44

agata26061 napisał(a):Ja również z chęcią zerknę. Fajny pomysł na taki mix zdjęć!

Dziękuję, też mi się spodobał, ale gdyby nie Covid - nie robiłbym czegoś takiego (desperacja z powodu odwołanych wyjazdów i braku ich perspektywy)
Lidia K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lidia K » 29.10.2020 09:08

tony montana napisał(a):Będę tu zamieszczał zdjęcia z różnych miejsc, które kiedyś odwiedziłem....
Także z wątku Montana on Tour, w którym straciłem 95% zdjęć.....

Masz powód, strata ogromna. A przy okazji my z oczami wpatrzonymi w monitory pozwiedzamy, pośledzimy, poczytamy. Chyba nie poczytamy skoro będziesz tylko wrzucał zdjęcia
tony montana napisał(a):
piekara114 napisał(a):Nic z Chorwacji?Nic z Polski?

Polska, Cro, Turcja, Cypr, Kreta, Konwalia, Dolomity, Garda, etc przewidziane w kolejnych odcinkach

Nic ze środkowej Europy i żadne z krajów skandynawskich?
Następna strona

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies