tony montana napisał(a):A tak poważnie, to WIEM, że to nie najważniejsza rzecz na świecie ale KIEDY BEDZIEMY MOGLI WSIASC W SAMOLOT I GDZIES POLECIEC???
Mam nadzieję, że prędzej niż później ...
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):A tak poważnie, to WIEM, że to nie najważniejsza rzecz na świecie ale KIEDY BEDZIEMY MOGLI WSIASC W SAMOLOT I GDZIES POLECIEC???
Mam nadzieję, że prędzej niż później ...
piekara114 napisał(a):Gdzieś tam jeszcze mozna
piotrf napisał(a):
Tego nikt przewidzieć nie może przy tak zmiennych kryteriach oceny zagrożenia . . .
Czas siodłać osiołka
Pozdrawiam
Piotr
marze_na napisał(a):tony montana napisał(a):Zdjęcia mi się kończą
A tak poważnie, to WIEM, że to nie najważniejsza rzecz na świecie ...
Oj święte słowa Tony!
Nefer napisał(a):Zdjęcie 192 bardzo smakowite .
jest jeszcze opcja Wiedeń/Berlin z dojazdem własnym samochodem.ale z kierunkami ciężko, bo jak nie kwarantanny to testy.... Tu mnie pociesza zwrot Cypru, jeszcze niedawno zapowiadali, że po 1marca tylko szczepienie lub test przed wirem, teraz już mówią o locie wewnątrz UE bez ograniczeń....tony montana napisał(a):piekara114 napisał(a):Gdzieś tam jeszcze mozna
A potem 10dni na KWARANTANnie? Dziękuję
piekara114 napisał(a):Tony, przykro z powodu Mamy i członków Rodziny....jest jeszcze opcja Wiedeń/Berlin z dojazdem własnym samochodem.ale z kierunkami ciężko, bo jak nie kwarantanny to testy.... Tu mnie pociesza zwrot Cypru, jeszcze niedawno zapowiadali, że po 1marca tylko szczepienie lub test przed wirem, teraz już mówią o locie wewnątrz UE bez ograniczeń....tony montana napisał(a):piekara114 napisał(a):Gdzieś tam jeszcze mozna
A potem 10dni na KWARANTANnie? Dziękuję
tony montana napisał(a):Jak słyszę o nowej odmianie wirusa i zawieszaniu połączeń lotniczych z UK to znów robi się gorąco i słabo.........
tony montana napisał(a):Dla mnie ten rok tez nie był dobry, w maju zmarła moja Mama wwe wrześniu i listopadzie kolejne dwie bliskie osoby z rodziny.
Natomiast ja dla zdrowia psychicznego potrzebuje ....NIE SIEDZIEĆ w domu cały wolny czas!
maslinka napisał(a):Moja dobra koleżanka nie może przylecieć z Londynu do rodziny na święta Miała zabukowany bilet na 23 grudnia. Nawet nie wie, czy odzyska kasę... (Oczywiście nie jest to dla niej najważniejsze.) A koronę już przeszła
tony montana napisał(a):Dla mnie ten rok tez nie był dobry, w maju zmarła moja Mama wwe wrześniu i listopadzie kolejne dwie bliskie osoby z rodziny.
Natomiast ja dla zdrowia psychicznego potrzebuje ....NIE SIEDZIEĆ w domu cały wolny czas!
maslinka napisał(a):Tony, wyrazy współczucia z powodu śmierci Mamy
Nie cierpię tego roku W marcu odeszła bliska osoba z rodziny
I też bardzo potrzebuję gdzieś wyjechać, gdziekolwiek, chociaż na chwilę i blisko...
Wiem, że ludzie mają większe problemy i jak nie pojadę nigdzie, świat się nie zawali, a jednak czuję, że naładowanie akumulatorów bardzo mi się przyda na najbliższe długie miesiące
Piękny spacer w Jastrzębiej Górze
piekara114 napisał(a):Piękna plaża. Jak tylko odblokują hotele, szykuję się na wycieczkę na północ.
Franz napisał(a):Nadal z przyjemnością śledzę.piotrf napisał(a):Wojtku , szkoda , że po wodzie , to raz , a dwa - to jednak ponad 5 tysięcy km wybierasz się
Wiosła mocno ująć w dłoń i w drogę...
Pozdrawiam,
Wojtek
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe