Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

"Nowy" kanał CRO telewizji - TV SLJEME

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Macko_Wrocek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Macko_Wrocek » 02.05.2006 21:38

Wyczytałem ze się niedawno pojawił nowy kanał satelitarny telewizji chorwackiej 8)
OPIS:
ZAGRA(e)BACKA TV
w tunerze pokazała mi się jako "TV SLJEME"
logo w rogu ekranu "Z TV"
leci jako niekodowany.
Satelita HOT BIRD
12303 V

Ponadto oczywiście kanały HRT1, 2, PLUS i troche stacji radiowych (dalmacja, kropivnica itp)

HRT1 leci NIEKODOWANE :D :D

HOTBIRD 12520 V
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 03.05.2006 13:25

Macko_Wrocek napisał(a):Wyczytałem ze się niedawno pojawił nowy kanał satelitarny telewizji chorwackiej 8)
OPIS:
ZAGRA(e)BACKA TV
w tunerze pokazała mi się jako "TV SLJEME"
logo w rogu ekranu "Z TV"
leci jako niekodowany.
Satelita HOT BIRD
12303 V

Ponadto oczywiście kanały HRT1, 2, PLUS i troche stacji radiowych (dalmacja, kropivnica itp)

HRT1 leci NIEKODOWANE :D :D

HOTBIRD 12520 V

czym trzeba dysponowac zeby to ogladac ?
mam na dachu (jesli nie ukradli) 110 ofset na astre i stary tuner amstrada, czy to juz smieci ?
Macko_Wrocek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Macko_Wrocek » 03.05.2006 19:23

Niewiem czy te kanały dostępne sa z tunera analogowego (starszego jaim pewnie jest twój)

antena jeśli niezardzewiała to się nadaje, ale to chyba tyle :?
trzeba by zmienić konwerter przy antenie (ok 30pln), kabel z dachu do domu no i tuner (od 250pln wzwyż).
ale to praktycznie nowa instalacja wszystkiego wychodzi, jeszcze trzeba by antene przestawić na HOTBIRDa. :evil:

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone