Działa, tylko trzeba całość skopiować, tu link jeszcze raz KLIKKDW napisał(a):Raul73 nie dziła Twój link
Pozdrówka!
Raul73 napisał(a):waldis napisał(a):Raul73 napisał(a):...Z tą siódemką to jeszcze zejdzie!! ... bo nie na darmo "siódemka" zyskała sławę jednej z najbardziej niebezpiecznych tras Polski (jak choćby "piękna" Ostróda)...
No i wykrakał.
Zdziwiony?? Bo ja wcale
Raul73 napisał(a):Moi sąsiedzi jeżdżą co roku w okolice Mielna lub dalej do Kołobrzegu. Zawsze wracają bogatsi przynajmniej o jedną fotkę z fotoradaru, a droga zajmuje im ok. 12 godzin. To ja w tym czasie dojeżdżam już do Austrii albo Węgier, i to prawei non-stop dwupasmówkami, a nie zwykłą krajówką pełną TIRów
waldis napisał(a):Raul73 napisał(a):Moi sąsiedzi jeżdżą co roku w okolice Mielna lub dalej do Kołobrzegu. Zawsze wracają bogatsi przynajmniej o jedną fotkę z fotoradaru, a droga zajmuje im ok. 12 godzin. To ja w tym czasie dojeżdżam już do Austrii albo Węgier, i to prawei non-stop dwupasmówkami, a nie zwykłą krajówką pełną TIRów
Moi jeżdżą ze Śląska do Rowów ok. 10-11 godz. Ja w tym czasie startuję ze Śląska do Cro i dłuższą nieco trasę pokonuję w tym samym czasie (można szybciej, ale za granicą nie przekraczam dozwolonej prędkości, wolę zamiast mandatu mieć więcej na Favorita). No i przede wszystkim w Rowach pogoda to loteria (ale plaża piękna), a w Cro trochę z tym lepiej. Ale niewykluczone, że w 2011 pojadą z nami.
henius34 napisał(a):waldis napisał(a):Raul73 napisał(a):Moi sąsiedzi jeżdżą co roku w okolice Mielna lub dalej do Kołobrzegu. Zawsze wracają bogatsi przynajmniej o jedną fotkę z fotoradaru, a droga zajmuje im ok. 12 godzin. To ja w tym czasie dojeżdżam już do Austrii albo Węgier, i to prawei non-stop dwupasmówkami, a nie zwykłą krajówką pełną TIRów
Moi jeżdżą ze Śląska do Rowów ok. 10-11 godz. Ja w tym czasie startuję ze Śląska do Cro i dłuższą nieco trasę pokonuję w tym samym czasie (można szybciej, ale za granicą nie przekraczam dozwolonej prędkości, wolę zamiast mandatu mieć więcej na Favorita). No i przede wszystkim w Rowach pogoda to loteria (ale plaża piękna), a w Cro trochę z tym lepiej. Ale niewykluczone, że w 2011 pojadą z nami.
10-11 godzin do CRO? Przestrzegając przepisy? Dokąd dokladnie? Pozdrawiam i wesołych świąt przy okazji.
josefoe napisał(a):Np. przejazd Novigrad /Istria/ - Częstochowa przez SL, A, SK - dokładnie 10 godz. 45 min. /czerwiec 2010r.
henius34 napisał(a):...10-11 godzin do CRO? Przestrzegając przepisy? Dokąd dokladnie? Pozdrawiam i wesołych świąt przy okazji.
waldis napisał(a):Będzin-Porec. Od Żyliny do Kopru 130km/h (pamiętajmy, że prędkościomierze dodają ok. 10%, więc na liczniku można trzymać ok. 145km/h, jadący z nawigacją potwierdzą) i jazda w niedzielę. Polecam.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi