Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Świetne materiały .Wysłałam maila w środę w nocy,dziś poniedziałek-już w skrzynce .Myślę, że wysyłają wszystko co aktualnie mają.Ja nie byłam zainteresowana kempingami,a dostałam ich opis z aktualnym cennikiem
Wkońcu dostałem katalogi są naprawdę super . Zawinił jak zawsze listonosz bo przesyłka była duża i nie mieściła się do skrzynki a jemu nie chciało się wypisać awiza więc to olał dopiero z poczty dostałem po 2 tyg. "powtórne" awizo.
nie minęło 7 dni od wysłania meila a otrzymałem całą broszurke którą wysyłaja. Jestem im wdzięczny -- zawsze sie przyda i na pewno jest to pomocne. Spokojnie mozna słać aby przysłali broszury-- mapka i campingi świetna rzecz- każdemu sie przyda
Do mnie też dotarły, nawet takie których nie zamawiałam, między innymi aktualne cenniki apartamentów i campingów, mapa drogowa, ogólnie przesyłka sporych wymiarów i sporej wagi. Wielkie dzięki.
Pozdrawiam.